90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

babuliatko

no my sme mali uz skusky som mala 3 som stihla za zapoctovy,lebo lahke.no ja mam statnice na 3x ako u debilov.potom mam 6 tyznovu prax na zakladnej a strednej skole. a potom maj,jun dalsie statnie.ja xodim na filozoficku do presova na historiu

maciatko

To mate nejak inak ako my, ja mam teraz skusky zimneho semestra, potom budem mat skrateny letny (tusim iba 10 tyzdnov) v aprili a maji skusky z letneho a potom v juni statnice...uz nech je juul a viem, ze to mam za sebou:)..co studujes?? ja som na prifke v Ba na biologii

babuliatko

maciatko..no ta 13 dnova bola aj pre mna zabijak.ked mi prisiel dalsi den len mlieko pit som nezvladla, som rada, ze pri tej sa az tak netrapim.som sa rozhodla, ze si idem kupit asi novu vahu ale nebudem sa tak skoro vazit az v sobotu.jooj keby mne sa tak xcelo ucit,ale to asi preto,ze nie som nutena kedze skusky mam az porobene a statnice mam 2.2 tak si myslim,ze casu dosttt:))

maciatko

teda baby..ja si zatial pochvalujem citim, ze som lahsia ,,stale pokukavam po vahe, ale si hvorim, cim dlhsie vydrzim nevazit, o to vacsie to bude prekvapko, ak to bude dost:)tak mozno az v sobotu...raz som mala zatmenie, asi tak pre 2 rokmi a drzala som 13 dnovu mliekovu..schudla som 3 kila za tyzden, ale potom som toho nechala, lebo som bola straasne unavena, zvlast ked som mala dlho skolu..ale tu mam energie na rozdavanie..tusim aj ucenie mi ide lahsie:D

majka_

ja som teraz zjedla rezen (ale nebol tak velmi na masle a masti, ako robia v jedalnach). moja mamka urobila taky "suchy" a tenky a bol perfektny. som si ho dala s uhorkami. ale ty brdo... taka plna som, ze koniec :o). tie cm ma trosku trapia, ze ich nevidim, ze klesaju na centimetri, ale na obleceni sa citim.

veronika1

caute babenky,dnes mam bielkoviny, super uz sa tesim dam si rybu...inak vcera ten vitam.den sa dal zvladnut,nahodu vecer som konecne po 4 dnoch nebola hladna a to som jedla naposledy 18:30-banan s nastruhanymi orechmi a poviem vam bolo to priam vyborne,uz si pomaly zvykam aj na ovocne ranajky-dovtedy som jedavala parky-vajicka a tak..este som sa nevazila ale dufam aspon to kilecko padlo,vazim sa az 15-teho,maly ma vtedy 2 roky tak uvidim...caute a drzte sa!!!

veronika

ale baby.. to kilo-dve.. to je aj tym co mate v crevach a zaludku.rano je logicke, ze vazim menje. ked daco zjem a vypijem, tak to je viac...

a o tych dokoladkach :) keby si nechcela, tak nejes. aj ja hresim, ale fakt sa snazim.. je to vsetko o voli..
a tiez sa tesim ako vypadnem na byt (lebo studujem), aby som nemala na ociach vsetky tie veci, co tu maju nasi vylozene :) je to lepsie ked v chladnicke nemas nic.. len to co mozes v ten den.

majka_

mne by asi cokoladovy den liezol trosku na nervy. ja tu cokoladku na varenie kusok zjem, aj ked mam kolacik tak ho zjem, ale inak... aaaa... som celkom rada, ze je to len raz za 4 dni :o)

mary11

babyyyyyyyyyy co mam robit,??rano slo secko pekne sla som si zabehatprisla som domow a zjedla som najprw mikulasa potom asi 3 malych mikulasow,jeden puding,a jeden ks babovky,achsom prezrata:(,a tiez som kilo schudla rano som sa vazila a ja ho nehccem naspat:(