90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

veru, baby... ja som mala banan s orechami pokvapkany medom a orechami :)

a na obed som mala ovocie (jablko, pomaranc, banan) poliaty jahodovou drenou, ktoru som mala v mrazaku.

a na veceru asi skusim struhane jablcka so skoricou :)) a mozno k tomu pridam zvysnu dren :)

tak pekny den a drzte sa

majka_

ja by som tiez chcela zacat cvicit, ale kebyze sa mi chcelo... mozno raz za cas pojdem si zaplavat. teraz by som to mala vyuzit, ked mam kus volno, hoci len na par dni, ale i to je nieco. vcera som objavila, ze mamka dokupila mletu skoricu, tak si dam trosku a kus to ochutim :o). snad bude to dobre heh... :o) a mozno si urobim taky mix: jablko, banan a skorica na to (alebo skorica a orechy... :o) zaimprovizujem. moj brat improvizoval, ked si tusim zmiesal vajecny zltok, ovsene vlocky, banan, skoricu a este daco tam dal a bolo to uzasne - aspon podla neho. mne ked som kusticek ochutnala to pripadalo kus suche, ale nevadi. a tusim pridal trosku kakao...

lienulka

Kacicka: ja som tiež kedysi cvičila podľa Cindy Crawford, mám to ešte na videopáskach - aj horné aj dolné partie. Je to dobré cvičenie, ale zaberie veľa času, ktorý nemám.

Ja som si dala na obed dusenu zeleninku - rajcinu, cibulu, uharok a papriku. Keby mi to troska neprihorelo vdaka kamaratke ktora zrovna prisla, tak by to bola delikatesa. Ale už mám miestami hmlisto pred očami. :o)
Ale zvládnem to. Na večeru asi to jablčko so škoricou. Nemôžem sa dočkať zajtrajšieho obeda.
Ja sa budem vážiť po 1.týždni, či to funguje a potom až po tom vodnom dni.
Tiež som dietu už dva roky dozadu skušala a pekne som vtedy schudla. bolo to hneď po pôrode - teda po tom ako som prestala kojiť. cítila som sa vtedy super.
zuzkadurka: to je super, že tak aktívne s priatelom športujete. Ja keby som mala toho mojho k nejakemu športu dokopať tiež by som bola rada a všetko by bolo jednoduchšie, žiaľ nedarí sa. Už len čakám kým bude leto a začnem moju dcérku učiť korčuľovať na korčuliach čo dostala od Ježiška. :o)

labu77

Ja som ráno mala 2 banány, na obed 3 menšie mandarinky, do toho dva poháre vody, teraz sa mi už vyluhováva čajík. Cestou domov som si kúpila sušené kiwi a ešte nejaké tropické ovocie, len som ten názov zabudla. Neviem, čo bude so mnou večer, mám totižto nočnú a bojím sa, že budem hladná. Ach jaj..

kacicka

Ahojte kocky no ja dnes vitaminovy dnik tiez zvladam rano jablko a potom kivi a mandarinku a este som si spravila kapustovy salatik tak ten si dam trosku neskorsie a este mi ostane aj zajtra k mesku :D no ako tak citam tak skoro vsetky sa snazite cvicit ale ja akosi som leniva hmmm ale dnes som si kupila fitloptu ale nemam ju cim nafukat :( hmm no ale budem sa snazit uz zacat od dnes civicit.
Inak cvicite niekto podla Cindy Crawford? ja mam dvd a uz niekedy som podla toho cvicila ale teraz sa nemozem donutit :(

veronika

veru, baby... ja som mala banan s orechami pokvapkany medom a orechami :)

a na obed som mala ovocie (jablko, pomaranc, banan) poliaty jahodovou drenou, ktoru som mala v mrazaku.

a na veceru asi skusim struhane jablcka so skoricou :)) a mozno k tomu pridam zvysnu dren :)

tak pekny den a drzte sa

babuliatko

ja tiez dnesok zvladam nad moje ocakavania.inac ten banan s tymi orechami je jaka delikatesa :DDDD ozvem sa po 22 ci este stale zvladam s usmevom :DDDD keby mi aj ucenie islo ako tako dieta

zuzkadurka

inak dnesok celkom zvladam, ale obavy mam z toho vecera - na ranajky som si nastruhala jablko, trocha škorice, prihodila som tam zopar orechov - je to trocha ine, ako klasicke jablko, obed som si dala v cinskej restike, budhisticke postne bez ryze, t.j. len zeleninu, no a co bude vecer, to este netusim, asi omietku budem obhryzat

veronika

nie baby, ked je vodovy den, tak sa musi pit iba voda. ziadne dzusy ani caje.

ked mas vitaminovy den, tak ovocny dzus je povazovany za jednu porciu jedla. takze by sa nemal pit len tak pocas dna. ja pijem vodu s troskou citronu, alebo bylinkove caje.