Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

zuzanav.

ešte by som chcela poprosiť ak by mi niektorá z vás mohla poslať nejaké recepty na túto diétu. lebo okrem opakovania 4dní neviem k nej moc veľa. bola by som veľmi rada, lebo ako tu tak čítam, tak máte fajn skúsenosti a to ma teší, júj už sa neviem dočkať kedy sa prekonám a ked sa o pár mesiacov na seba pozriem, tak si poviem: že to za to stálo. dakujem.... moj e-mail: zuzuluburo@azet.sk

zuzanav.

Ahojte!tak ja som si tento príspevok našla úplne náhodou. pozerala som včera nejaké diéty na nete a dostala som sa k 90dňovej. tak práve dnes som sa ju rozhodla držať. ja tiež nemám vobec pevnú vôľu ale zapáčila sa mi táto diéta a tak ju chcem vyskúšať. už len kvôli sebe a kvôli tomu že už naozaj musím začať niečo zo sebou robiť. aj ked sa to podla mojej váhy a výšky možno nebude zdať že mi treba diétu ale necítim sa dobre. moja výška je 162cm a vážim okolo 58kg. možnože už aj viac. dlho som sa radšej nevážila. a aj tak to bolo cez vianoce zbytočné. pás a podobné veci si pomeriam zajtra. dnes som mala bielkovinový den, takže ten sa v pohodke dá. podľa mňa sa to všetko bude dať v pohode zvládnuť, len ten ovocný a vodný den bude zaujímavý. ale inak . . . ved uvidím. potom napíšem. papa

veronika1

a este som zabudla ja som si dnes kupila 100% ananasovy dzus bez cukru s vlakninou dala som si deci a dve deci mineralky a normalne ma to aj trochu zasytilo,snazim sa ale cistu vodu pit nemozem..to sa neda

veronika1

caute baby teraz som sa zlakla ze nadavate na mna ze som sa podpisala ako veronika lebo ako vidim jedna tu uz je..cooldjka-dala si si ten karfiol?mne stacili 4 male ruzicky plus hlavkovy salat.teraz banan ale nemala som ine iba burske oriesky..co myslite mozu sa dnes aj tie?

lubica73

Ahojte baby. Je sice uz 5.1., no chcela by som sa kvam pridat. Nemam, ale vobec ponatia co mam jest. Som par mesiacov po porode a este kojim. Myslim si, co som doteraz o diete citala, ze by som ju mohla absolvovat. Len mi prosim poradte co mam jest.
Dakujem, Lubica

majka_

opat "veroniku" niekto kopiruje... sak je to trapne. uz fakt prestante a pisme len to, ako sa nam s dietou dari a tak... proste to, naco je tema.

veronika

veru, baby... ja som mala banan s orechami pokvapkany medom a orechami :)

a na obed som mala ovocie (jablko, pomaranc, banan) poliaty jahodovou drenou, ktoru som mala v mrazaku.

a na veceru asi skusim struhane jablcka so skoricou :)) a mozno k tomu pridam zvysnu dren :)

tak pekny den a drzte sa

majka_

COOLDJKA: aaaaa... tebe chuti rajcinova stava? ja som raz skoncila minule leto na prijme na internom, lebo som mala nedostatok draslika a mi prislo nevolno. pomohla mi sice draslikova infuzia, ale potom prisla sesternica, ktora tam robi (sice robi na arytmologii ci kde, ale je to blizko v budove) a mi dala mensiu "kazen", ze mam jest vsetko, pit najma rajcinovu stavu a susene a cerstve banany, paradajky... blablabla. a tak som si po case kupila rajcinovu stavu, ze dam na sesterku. stacil mi jeden pohar a akosi sa mi zdvihal zaludok z toho. proste absolutne mi to nechutilo. ale napocudovanie... paradajkovu polievku zjem.

sisina

Ahojte vsetky, obdivujem vas, ze sa drzite. Ja som si prave precitala tu dietu a je to dost drsne, asi by som to nevydrzala uplne do bodky. Hlavne dopoludnia len ovocie sa mi zda malo. A kavu napr. vobec nepijete? To by som asi umrela na bolesti hlavy, ktore ma casto trapia. Ale, aby som tu nevyzerala, ako nejaky podrypovac, tak nieco o mne: mam 39 rokov, 170 cm a vazim 61 kg. Cez Vianoce som pribrala 4 kg, ktore chcem zhodit, ak sa podari, tak aj viac. Viem, BMI mam fajn, no mne sa vsetko drzi na stehnach, zadku a bokoch, a okrem toho sa necitim dobre takto. Som casto unavena a citim nedostatok energie, tak som s rozhodla, ze musim nieco so sebou robit. Tu dietku skusim, ale prerobim si ju podla seba trosku. Zatial sa drzim od 1.1 neje, sladkosti, pijem viac tekutin a neprejedam sa. Zatial mi to ide a v pohode, vobec sa nestresujem. Co sa tyka sportu, tak zatial len rychla chodza vonku, nemozem predsa svoje telo tak odrazu sokovat, nie?
A ozaj DAKUJEM za poslanie dietky na mailik!

cooldjka

Ja som si na dnesny den kupila 100% rajcinovy dzus...nechuti to az tak zle ako som si myslela. akoby som pila paradajkovu polievku :D
...boze..je to neuveritelne,ale ja som sa asi zacala stravovat zdravo :D