90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

maciatko

no tak ja som tej vahe neodoalala dnes a musim sa pochvalit a teda ukazala ze 2,5 dole, este aj baterky som pre istotu vymenila a aj tak tak ukozavala:D..aj dake cm sli dolu) aj ked asi dost veci boli skodliviny usidlene v tele a nie specky, aj to je plus, aspon som si precistila organizmus po Vianocicach, len este by to mohlo takto pokracovat:D

veronika1

ja nie, iba som si merala pas mala som 83 a teraz 80,zo stehna som mala 53 tam padli 2cm a z bokov tusim tiez 2cm ale neni som si ista,ci som to predtym dobre merala ale myslim ze aspon to kilo padlo,a ten banan je fajnovy a nebola som to polnoci hladna vobec potom som uz isla spat,budem sa vazit 15 teho-som zvedava

sisina

Babuliatko: dik za tip na skolu.
Michal: presne, ako pise Babuliatko, nie je to len o kg, ale aj o vlastnom dobrom pocite a aj o zdravi. Udrziavat sa treba uz od mladeho veku, lebo kilogramcek ku kilogramceku, rok po roku, k tomu vekom spomaleny metabolizmus a v 40-tke su z nas ohromne matrony, na ktore je neprijemny pohlad. A o.i. neverim, ze chlapi maju radi zeny s nadvahou! Mozno, ked su oblecene, ale ked sa vyzlecu na kupalisku a vsade im nieco visi, okrem toho celulitida, na aku zenu radsej pozeraju, na stihlu, vysportovanu, alebo na tucnu ? Mam skusenosti, ze vsetci cumia na stihlu krasku...

babuliatko

zachutil ten banan s orechami,ze?aj mne to chutilofajne to je.ja sa vazim 3x denne :DDD ale nie preto zeby som bola zvedava kolko islo dole,ale tak moja vaha ukazuje vzdy nieco ine.idem si zajtra kupit digitalnu.no tak kilo islo iste dole,ale viac pochybujem,aj som sa merala lebo velka nuda bola doma:DDDDDale uz som povedala ze az po vododom dni sa odvazim. a ty si sa vazila?

babuliatko

podla mna mozes ved ked si mohla mat ovocie na ranajky mozes ho mat aj na veceru a iste ma banan menej kj ako ryba.

veronika1

babenky mam otazku:dnes mam bielkovinovy den, na obed som mala rybu so zeleninou a chlebom a uz nemam chut si to dat na veceru,neni som hladna, mozem si dat na veceru roztlaceny banan s posekanymi orechami,co poviete?

babuliatko

michal tu neide o to ako vyzerame ale vyzerat xceme ale ide o to ako sa citime a xceme sa citit lepsie.ja osobne nechudnem kvoli nejakemu xlapovi aby som sa mu pacila alebo aby som ho dostala ale kvoli sebe aby som sa citila lepsie.a konecne sa zdravujem zdravo:)

michal561

ahojte babenky nahodou som nasiel tuto stranku a zistujem,že vaše problemy by som chcel tiež mať,ktora z vas má naozaj nadváhu stavim sa,že ani jedna mate nastarosti aj niečo ine než aku dietu a ako schudnuť mne sa lubi baba ktoru mam začo chytit a nie nejaka trasoritka ktoru maju kamoši na reprezentovanie babenky mi aj tak kukame na tie viacej ktore maju nejaku nadvahu tak už prestante dietovať ste pekne aj s nadváhou