90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

natala

dik za odpoved,akurat som si ju docitala aj v maili co si poslala :)) mam este jednu otazku,myslis ze sa mi podari schudnut aj ked kilogramy,13 kilov, co chcem zhodit som nabrala zial z liekov co berem?ale tie lieky nemozem vysadit cize ich musim brat aj nadalej..

cooldjka

maso sa ma jest iba v bielkovinovom dni a to iba na obed, teda citujem teraz dietu:
Namiesto masa mozete zjest 2vajcia, syr, alebo tvaroh a to v rovnakom mnozstve ako maso. Mliecne vyrobky ratame k bielkovinam, a preto ich mozeme jest v tento den. K tomu si pripravte vela zeleninoveho salatu a inej zeleniny."
Takze nemusis jest maso. Vecera to iste,len o polovicu menej ako na obed. myslim,ze s tymto problem mat nebudes...to je moj osobny nazor.ked bude na dany den nejaky recept s masom,tak si ho skus nahradit nejakou vlastnou pochutkou,ved ako vegetarianka uz musis cosi mas odskusane :) tak aby ten recept vyhovoval podmienkam diety... :)

natala

colldjka,mam jednu otazku.akurat si citam o tej 90 dnovej diete kedze ju chcem s vami zacat drzat a citam ze co teoreticky napr.si mozem dat na obed ci veceru..no ale nejde o to,ide o to ze ja som vegetarianka,ci to treba nejako mäso nahradit,ci vobec ma zmysel drzat tuto dietu a tak..dikes

kikulka

ahoj,to je super,pôjde nám to rýchlejšie....mám 20 rokov(v januári už 21),160cm a 63kg,no bleeeee...rada by som sa odmerala,ale momentálne sa nedá,mám rozrezanú pravú ruku a fungujem len s ľavou,čo je dosť komplikované =(...tak poprosím maminu,aby mi s tým pomohla =)