90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

sisina

No nieco s AJ,aby mala z tej angliny statnicu. Mozno pojde aj na ucitelsky smer, hoci ucitelka nechce byt...Uvazuje aj o manazmente v PO, no neviem ci sa tam dostane. A aj o verejnej sprave v KE, no tam zase nie je statnica z AJ, no skratka sa nevie rozhodnut, zaujima ju vsetko, ale nema konkretne jeden vyhraneny zaujem, asi tak.

babuliatko

mne ta skola nic nedala to asi preto, ale to je len moj nazor.to preto,ze som zaujata.a co xce tvoja dcera studovat?

sisina

Dik za odpoved Babuliatko.Je to az take zle? O.i.ja nehladam skolu pre seba, ale pre dceru, nevie sa rozhodnut kam. Viem, Presov, no nie je to med lizat, sama som studovala na pegecke:))

babuliatko

sisina no neplati sa sice ja som platila,ale ja mam prekroceny limit:)))) o jeden rok.ale ked ti poradim nechod :)))))hehe

sisina

Hm, nestuduje nahodou niektora z vas na filozof.v Presove AJ? Potrebovala by som info ohladom prijimaciek na bud. sk rok.
BABULIATKO: ako je to v tom Presove, plati sa aj za denne studium? Vdaka.

majka_

no jj :o) i ja studujem... 2. rok socialna praca na Presovskej univerzite - konkretne pravoslavna bohoslovecka fakulta. celkom pekne tam je. a hlavne mi strasne rychlo uteka cas :o) super

lienulka

baby s tými skúškami sme na tom podobne. Ja som mala 2 v zápočtovom týždni a ešte ma čakajú 4 v januári. V máji mám štátnice, tak sa teším, kedy bude už po tom.
A to učenie s dietou ide nejak lahsie, som taka spokojnejsia. Uvidime,ale aka spokojna budem ked sa po tom vsetkom odvazim. Dufam, ze aspon trocha...:o)

veronika

vidim ze sa to tu rozmaha studentkami :)
ja som na euba, studujem manazment a tiez mam tento rok (jun) statnice.

maciatko

babuliatko..kazda skola to ma inak..pravnici maju statnice kazdy mesiac jednu, aby sa stihali ucit..ja som mala tiez nejake cez zapoctovy v predterminoch, to som si spravila 3 a teraz ma cakaju este dalsie 3..tak drzim palceky:)