Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
s kukuricou (oprava-lienulka)
LIENULKA: inspirovala si ma s tou ryzou a zeleninkou. vyskusam do dneska. este som nejedla, ale dam si to dneska. inak to celozrnne pecivo nie je podmienkou ze? lebo mne to akosi nechyba... sestra mi hovorila, ze som zacala dost drasticky, ale mne to jednoducho tak vyhovuje... pre mna to drasticke neni. mne staci ten kolacik a cokolada v uhlohydratovy den. a zajtra si to zas obmenim a dam si makarony, lebo som mala spagety naposledy.
Ahojte babulky,
tak ako to ide? Čo budeme dnes papkať? Ja mám pripravenú ryžu s kukuričkou. Ráno som si dala pomaranč a kiwi. Už som dnes v práci, tak konečne nebudem veľa myslieť na dietu... Držím palce.
veronika1: ten šumivý multivitamín si dávam do pollitrového pohára. Mne nerobí probém piť čistú vodu, ale treba to troška aj obmeniť.
no wcera co som pojedla cokoladky a tak tak som si dala 30min na svihadle a 15min behu takze w pohodee:)dneska sa citim super totalne znicena:)ale od dneska uz ziadne prehresky,inac uz su mi volnejsie rifle:)konecne ale tiez sa enchcem vazit az po wodom dni
Ahojte! :)
Pridavam receptik na bielkovinovy den: v miske zmiesame spolu 2 cl oleja, 3 cl medu, 3 cl sojovej omacky, 1 roztlaceny cesnak, cierne korenie. Do tejto marinady hodime 2 kuracie prsia narezane na kusky, 1 narezanu papriku a 2 narezane cibule. Nechame v chladnicke asi 2 hodinky a potom hodime na panvicu. Mozte to zjest so salatom alebo si to dat do tortilly (namiesto chlebika k obedu)...mne to velmi chuti! Dobru chut :)
tak to vam zavidim trosku, ze ste schudli aj z cm. ja neviem ci mam pred kramami alebo co, ale obvod brucha som mala 106 a pri prvom merani 101. ale inde som tolko cm nepribrala. kramy by som sice mala dostat, tak to mozno tym to bude. ale to 1-2 som dala dolu uz.
sisina:
O Vysokej škole manažmentu v Trenčíne si neuvažovala? Majú pobočku aj niekde na východe. Tam sa učia všetko v angličtine, cez leto chodia zarabat do zahraničia a maju vybornu AJ, titul je MBA.
Baby ja sa radsej ani nechcem vazit, ja sa zacinam citit lepsie a bojim sa mozno troska postavit na vahu, ze nebude ziadny vysledok. ale skusim po vodnom dni.
Neviete nahodou, ci mozem v bielkovinovi den papat aj musli s mliekom? a ci mozem pit vodu so sumivym multivitaminom?
Co sa tyka kavy, tak tu ja pijem, ale iba v bielkovinovi den sa moze aj s mliekom. ostatne dni len bez mlieka a samozrejme bez cukru.
bru nocku.