Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
majka:ja tie caje pijem lebo vody uz mam po krk.inac si pamatam moj ex chudol s mamou a pili caj hanasaki a pekne im isli kg dole, aj ja ho mam ale ja nemam trpezlivost tolko salok vypit a po druhe chuti hnusne:)
Ahojte babenky,
ja som vstavala pred troma hodinkami. Konečne budem opat pracovat ako clovek. Tie vynimocne nocne smeny mi uz nerobia dobre. Zavidim vam vase meranie a mozno uz aj ubytky. Ja som si za tie tri nocne rozburala zivotospravu, aj ked som sa snazila. Naozaj velmi velmi.
Ako ranajky som mala iba jedno kiwi, viac som do seba nedostala. Teraz si varim zemiakovy gulas, je v knihe na 26.dni. Tak vam potom poreferujem, ake to bolo, a ci sa to naozaj dalo s chutou.
Veronika ja mam fazulove struku strasne rada a robim ich s cibulou, cesnakom a mrkvou. Uzasna dobrota...
babuliatko - podla mna spalovace tukov nefunguju (mozno nastartuju metabolizmus viac alebo co), lebo ak by fungovali, tak by ludia nedrzali 13-dnovu mliecnu dietu, nedrezurovali by sa a pod. ja som raz mala caj na spalovanie tukov a nefungoval
som deprimovana:( som si dnes kupila digitalnu vahu a zistila som,ze mam o 3 kg ako som si myslela taaa super :)))taaak dnes asi zase vytiahnem moj ab rocket z pod postele a bude velaa velaa brusakov:)))ja som dnes mala fazulku v paradajkovej omacke celkom sa dalo som si kupila aj dalsi caj do zbierky ale tak neviem ci tie spalovace tukov na nieco vobec pomahaju
a inak, neviem ako vam tu, ale mne dost pomaha, ze si tu popiseme, ze kto co jedol, ako sa napraskal :o), lebo mna osobne to motivuje neskoncit, ked vidim, ze ostatni drzia tu dietu so mnou. som si ani neuvedomila a uz je dnes 6. den. a co sa pamatam, tak kedysi som skoncila hned na zaciatku :o) (1.-2.)
no ja som dneska zjedla ryzu (som naposledy mala zemiaky, tak som chcela zmenu) a k tomu som si dala sterilizovanu kukuricu. som taka najedena, ze uz nechcem jedlo ani vidiet :o)... najblizsie budem mozno jest az zajtra ovocie alebo ovocie este dneska vecer. ja som uplne plna...
ja som prezrata...mala sm na obed podla knihy uz neviem ktory den..zemiaky s fazulou, plus vyvar a chlieb jak to tam bolo, to som zjedla a traz len tak fucim ako mech:D..vecerat budem az tesne pred 20 nech mi to vytravi aspon:D
ja som si dala dnes pecene zemiaky a fazulove struky a olivy :)
fazulove struky som kupovala prvykrat :) a priznam sa, ze su trsoka bez chuti.. ale tak.. asi treba dochutit a je to ok :) som fakt plna. na veceru sa tiez tesim.
a este osms a chcela spytat - nebola by lepsia horka cokolada na UH den ako varova? pretoze varova v sebe obsahuje aj tuk a podobne veci. obycajna horka cokolada je ovela kvalitnejsia. ja som si teraz kupila 70%, tak sa na nu zajtra tesim, aj ked iba na kusok :)
tak to je super baby,wed aj ja citim ze su mi rifle volnejsie,a to este ani prvy tyzden nieje,pekne sa drzitee,fakt za tych 90dni budete krasne stiiihle,ja dneska si dam na obed zapekane zemiaky:)strasne mi chutia:)