Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ja som dnes "studovala" recepty lebo si xcem dat nejake cestoviny,ale v tych receptoch su same len s pretlakom alebo paradajkami,ja xcem daco fajneee :)
A co planujete zajtra? Ja na rozdiel od Babuliatka mam paradajky velmi rada. A v knihe som sa tiez docitala, ze paradajky obsahuju vitaminy A a C, ktore sa staraju o nase bunky, aby boli v pohode. Potom este kalium, fosfor a likopen. Slovom, budeme po nich zdrave a krasne.
Takze skusim celer, paradajku, papriku, šampiony a cestovinky
ja som dnes "studovala" recepty lebo si xcem dat nejake cestoviny,ale v tych receptoch su same len s pretlakom alebo paradajkami,ja xcem daco fajneee :)
Babuliatko, skús cestovinovy salat, staci ak tam pridas vsetko na co mas chut, bud na slano, alebo na sladko. Ak na slano, tak ja tam priadavam ako zalievku citronovu stavu.
Tak to vam bola dobrota!!! Len som to presne podľa receptu nerobila a dala som si k tomu cervenu repu, no fakt skvele. Mile odporucam, a medzi nami zvladne to aj ten, kto nie je sefkucharom. Tak do varenia a do schudnutia!!
Baby Majka ma pravdu. Aj ja som taka spokojnejsia, ked viem, že nedrzim dietu sama. viem,ze kazdy den mozem o nej s niekym pokecat. Je to ozaj super.
Ja som sa prave navecera - ryzu s kukuričkou a k tomu kyslé uhorky a som uplne na prasknutie. Lebo uz som bola od 11,30 tak hladna. Vecer si pojdem zasa troska zabehat na "cerstvy vzduch"
Zajtra budem papkat spagety s makom. Uz sa tesim. Ja sa vlastne kazdy den tesim na dalsi den... :o)