Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ak chces pripoj sa :o). toto neni vlastne dieta. len napr. ja osobne myslim na to, ze ked mam uhlohydratovy den, tak ci si dam pizzu alebo ake cestoviny si uvarim. ale vlastne tu sa je vsetko (mozno tak ako u teba na sustredeni). a dokonca aj sladkosti.
baby pomozte mi,mam proble,bola som na sustredeni,nepribrala som mam takisto ako na zaciatku,ale co som tam pojedla,kazdy den dkae sladkosti asi 3,plus jedlo co tam varili bola som tam tri dni,ale zato sme dost sportowali,boli sme bheta asi na 20min potom sme hodinu tancovali,ranne rozcvicky a tak nastaste ze som nepribrala,inacby som bola w depkach,ja newejm ci niesom chora alebo co ale stae sa zaoberam jedlom,ze co budem cvicit a tak a kedy uz konecne schudnem porse sibe mi z toho,a co mi vy radite amm sa k wma pripojit?alebo nie dako inac schudnut,lebo ja to uz zosvojim telom nevydrzim
ja zajtra uvazujem, ze si spravim kolienka, ale s takou omackou, ktoru som si robila ku makaronom. ta omacka sa sklada z paradajkoveho pretlaku, cibulky a oregana. a do toho si vzdy len hodim cestovinky (hadzala som len makarony, ale ze vraj to bude dobre aj s kolienkami, tak skusim). na to sa moze dat este aj struhany syr, ale kedze ten mozem jest len v bielkovinovy den, tak si ho nedam. ale je to fajne aj bez syra. ale podotykam: NAJLEPSIE TO CHUTI CERSTVE A TEPLE.
Ja zijem v CR a tu som ho dnes nasla za 100Kc, tak si pren v piatok zajdem za znamou do lekarne.
Trosku podporit metabolizmus. Ako riesite chute pred menstruaciou? Ja mam teraz taky abstat, ze neviem, ci zabera HAK. Ale nieco dobre by som si dala. Co by ste mi poradili dievcata?
veru nie ja, to pisala babuliatko. ale tiez ho vyskusam. myslim ze zajtra budem mat cestu okolo predajne a stoji nejakych 200sk. tak co dam za vyskusanie :)
Nocne smeny som robila niekolko rokov, a to mi na vahe naozaj pomohlo!!
Teraz uz v noci nepracujem, len zial je chripkova epidemia a vsetci, ktori sa sa dali zaockovat proti chripke, tak teraz marodia. No a tak som sa dostala na niekolko nocnych smien v provozu.
Od zajtra uz ale budem fungovat normalne a kedze ja som za tych par dni vianocnych trosicku vzala aj to, co islo pred Vianocami, je na case sa toho zbavit. Este chcem skusit caj Hannasaki, o ktorom pisala myslim Veronika, ak nie ona, tak sa ospravedlnujem.
A aj cvicis alebo si zvysila telesnu aktivitu?
labu ja ti ani neviem :( isli ale asi 2 cm z pasa a a z brucha,fakt netusim.od 2.1. drzim.ten kuskus je velmi jednoduchy na pripravu asi si ho tiez budem robit castejsie.a tie nocne ti nezavidim viem velmi dobre ako to rozhadze organizmus.
Tak som sa rozhodla inak, kuskus bude zajtra v mojom jedalnicku, nechce sa mi dnes uz nijako vyvarat.
Babuliatko
Mozem vediet, ci isli dole aj cm? Neviem, si na diete od zaciatku roka, alebo este dlhsie?
labu ja mam rada paradajky:)len nie casto :)