90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

omg

babuliatko:no wed odwetdy ako som zacal s dietou kazdy den som cvicila zo zaciatku malo ptoom dost ze 20min svihadlo a 15 min beh ale to som tie sladkosti jedla:(((akze od zajtra zacinam zas ovocny den

omg

pocuj,ja sm to skusala je to super schudla som asi 2 kg,lenze nemam system a ked drzim tuto dietku tak sa baby podporujeme a tko s nikym

omg

o boze, je mi vas naozaj luto, ze verite dietam.... ako tu citam prispevky, ze "jaj zase som zhresila keksikom, zacnem opat od zajtra a pod.." tak ma napadlo, ze nebolo by lepsie jest absolutne cokolvek kedykolvek a nestresovat sa? Ja to tak robim, vzdy ked som hladna, tak sa zamyslim na co mam chut, pomaly to zjem nech ma to zasyti, chodievam cvicit a jem pestru stravu, som vysportovana a absolutne nemam problem zjest aj viac cokolady, ked viem ze telo mi hlasi nedostatok cukrov alebo je v strese...ok, len mi to nedalo nenapisat, majte sa

8ala8

babuľe ja som to porušilal. :( som chora v teplotách doma. a normalne som jedna aj čo som nemala. ale chystám sa začať normálne od znova keď sa vyzdraviem.

babuliatko

akoze toto by ma fakt stvalo keby som cvicila a nechudla:)))))ja som si nejak ze nemozem sladkosti zvykla a nelakaju ma.ja som dnes mala na obed trojfarebne cestoviny s olivami fuuu ale som plnaa...

mary11

OKI,lebo ja mam strasne depky,z toho ze nieco pojem strasne wela a na druhy den radsej som doma bojim sa ukazat von,ze som tucne prasa:Da dakedy ked proste vjem ze musim niekam oist ako skola,tak hodinu cvicim a prechazzam sa ako debil 3 hodiny aby som vycvicila napr,cokoladu a tak a potom efekt je ze nepriberem vaha ta ista ale strasne vela cvicim a uz ma to nebawi

majka_

marry... ved to neni tak hrozne :o). ja dneska nemam kolacik doma, tak mi mama hovori, nech zjem keksik, ale asi si pojdem jeden kolacik kupit.

mary11

dobre som rada,od zajtra sa pripajam k wam:)lebo dneska zas 2 keksiky a to rano v skole,ze stresy:(ach jaj uz nesmiem

majka_

jaj teraz som si vsmila, ze uz si tu dietu drzala, takze vies o co ide :o). no proste nevadi, ze si kus tam viac jedla. ja som sa dnes tiez opraskala cestovinami - makarony. a kus som zhresila... dala som si 2 kocky taveneho syra do omacky na makarony, co som urobit nemala. ale tak som rozmyslala - dat si, nedat si, dat si, nedat si... no a zvitazilo DAT SI. ale teraz ked som ich zjedla som zistila, ze lepsie by boli bez toho syra. ale co uz... experiment