Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
Ahojte baby, ja mam dnes 4. den teda ovocny :( akurat som mala na obed 1 banan s medikom a 1 mandarinku, ale stale som hladna! Dufam ze to do zajtra vydrzim :( Tazko sa zvyka po vcerajsej pizze a cokolade :)
ovocny den je raz za 4 dni. ovocie a zeleninu jes aj pocas tych zvysnych 3 dni. takze vitaminy rozpustne v tuku maju svoju sancu.
a myslim ze ten 1 den zo 4 dni si telo dokaze uchovat tiez tuk z tych minulych dni.
nevarime si nasucho bez tukov.
omg okej, to je tvoj nazor.
jasne ze nemas kazdy den bielkoviny. a v beznom zivote mas? ja osobne teda nie. nie kazdy den jem maso, syry, vajicka alebo tofu. ak ty hej, tak potom ano, mas pravdu. nie je v nasej diete kazdy den bielkovinovy den.
ale je to tvoj nazor.
podla mna zaklad kazdeho chudnutia je zdravy pohyb. moze byt dieta aka chce, hoci aj clovek bez diety, ak sa hybe tak to ide.
ps - a ak myslis, ze vsetci praveki ludia boli stihli svalnaci, tak to je tiez tvoj nazor :)
to veronika> napisem ti cisto moj nazor, ktory som si nevycucala z prstu ale tejto tematike sa venujem uz nejaky ten cas, cize nie som v tom nova. Kazda dieta je o tom, ze nerozmyslas co zjes telom, ale prinutis sa zjest to co mas nadiktovane na ten ony den. Myslis, ze taketo nieco poznal praveky clovek? Preco to priprovnavam k pravekemu cloveku, mozes sa spytat. Nuz preto, ze mi sme geneticky na 99 percent identicky, co sa fungovania organizmu tyka. A nemyslim, ze on si ordinoval nejake diety a predsa bol svalnaty a nie tucny aj ked jedol tuk a maso. Preto si myslim, ze vsetko co si umelo prinutis dat do ust, lebo "z toho sa nepribera alebo z toho sa chudne", je pekna hovadina, akurat sa rozhades to stadia, ked skoncis s dietou a nebudes vediet ani co si mas vlozit do ust, lebo ti to nikto nenadiktoval. Preco lekari odporucaju mat kazdy jeden den rovnaky pomer zloziek v potrave? Pochybujem ze v ovocnom dni mas dostaok bielkovin, oprav ma ak sa mylim, lebo predsa len priznavam, ze vsevediaca nie som a tuto dietu nepoznam do detailu.
myslim ze ako je vela veronik, tak moze byt vela nickov omg, takze by som nikomu nefandila ze mu z diety preplo.
tesilo ma.
veronika: mne pomelo nechuti je velmi suche teda neviem ci len to moje bolo :) ja radsej grepy.no aj ja sa zajtra tesim na ten banan s orechami a mozno si pridam aj med:)
ahojte babky,
ja som prave mala kolienka so spenatom (cisto spenat, trocha vody, cesnak, nove korenie) a bolo to veru dobre. citim sa plna :)
kupila som si na zajtra pomelo, tak som zvedava co je to zac, este som to nikdy nejedla. aj sa tesim na zajtrajsi ovocny den :) a hlavne na banany s orechami a medom, mnam :)
ved si nerobte hlavu z hriechov, to obcas urobi kazdy.
a pre omg - najprv si precitaj o com ta dieta je a potom sud. aj my jeme na co mame chut, iba so striedanim 4 dni.
postahovala som si z netu kalanetiku a pilatesa.. tak asi sa odhodlam aj cvicit, kedze teraz som na to kvoli skusam velmi nemala cas :)
tak pekny den a drzte sa! a na veceru prajem dobru sladku chut.