90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

majka_

ja som zistila, ze v ten uhlohydratovy den su aj tie 3 kusky kolacika vela. ja som si bola kupit v cukrarni 2, ale zjedla som len 1,5 a mi bolo tak sladko, ze som si pomyslela, ze ci pana... 1 stacil. ale to som bola najedena od makaronov. ale zajtra sa fakt tesim... skusim si dat banan, mlete orechy a med. a potom som si dnes bola kupit mrkvicku a mame doma jablcka. takze zajtra budem mat taaaaaaaky super den :o)

veronika

veru, zdvihla mi adrenalin ta omg.
hlavne ked bude pisat ze sa v tom vyzna a potom napise ze vlastne nepozna nasu dietu poriadne. tak nech si najprv precita o nej a potom nech sudi, ked je taka odbornicka na vyzivu. ale je to jej nazor a dochadzali jej argumenty, tak to vzdala.

ja som si dala na veceru veternik, ale veru.. zistujem ze lepsie je si dat asi polovicu z obeda, nejak mi po nom nie je ani dobre a hladna som :)

ale tesim sa na zajtra, mam plno ovocia nakupeneho, tak budem experimentovat :)

labu77

Každý človek má právo na názor, čo si budeme nahovárať. Sú ľudia, ktorí nás odsúdia, sú aj takí, ktorí nám budú držať palce.
A čo k našemu plánu? Baby držte sa pri tom, aby ste nič nerobili na silu. Ak niektorá z vás niečo poruší, dá si niečo čo by nemala - o nič nejde. Je to diéta, ktorá má vplyv aj na našu psychiku. Ja osobne si myslím, že tú potrebujeme naozaj v dobrom stave. Takže ak si niektorá z vás dá niečo naviac, stačí, ak si to uvedomí a na budúce bude vedieť, že by to nemala. Nemyslíte?
Chceme schudnúť a nie trápiť sa.. :-)

lienulka

cely den som tu nebola, ale ako tak pozeram, bol tu nejaky neprajnik omg... Nechapem preco sa tu taky ludia miesaju. Ved ked nemam o to zaujem a povazujem to za blbost, tak sa nad tym zasmejem a idem prec. Nebudem predsa kazit radost a hlavne naladu inym, ktori v to veria. Paneboze, ale mi dvihol, ci dvihla adrenalin.
Pozeram, ze nas tu dalej pribuda viac a viac. Nie je to super? Zajtra mame ovocny den. Uz sa nan tesim. bola som dnes nakupit ovocie. Urcite vyskusam aj ten banan s orechami a medom.
Dnes som mala kolacovi den - nie uhlohydratovi..:O)
Na obed som mala makovnik co piekla babicka a na veceru tiez. Este som zabudla tablicku cokolady. tak idem na to.
Prave som sa vratila zo spiningu, tak aj pohyb som urcite zvysila...Vazit som sa nevazila, ale citim, ze zo mna ubudlo, co sa zadku a bruska tyka. Viem,ze je to len voda v tych prvych dnoch, ale ved to je predsa jedno, nie? hlavne nech ubuda. Kupila som si tiez ocistujuci caj. tak uvidime, co to urobi.

Veronika: ale si mu dala tomu omg. urcite ti muselo dobre pri nom dvihat adrenalin.

majka_

no ja sa po dnesku citim taka prejedena, ze nevladzem... fakt mi zajtra uplne bodne ten vitaminovy den. moja mamka, co drzi tuto dietu ma zajtra vodny den (uz 3. za tuto dietu). nevyzera extra nadsene, ale to zvladne :o). ja sa osobne na vodny den tesim.

kacicka

Kazdy ma iny nazor a taketo prispevky nas nemaju odradit ale posilnit ze to zvladneme :D kto chce vydrzi kto nie tak nie, sme sa tak rozhodli ze budeme mat 90 dnovu tak ju budeme mat no nie? nikto nas nenutil.

Dnes som nemala uh den :( bo sme mali oslavu tak som zjedla tri oblozene chlebiky a na veceru dam nieco sladke este neviem co no ale nerobim si stoho tazku hlavu pohoda pokracujem dalej :D a inak ja som sa este nevazila ani nemerala od startu :D ale citim sa lepsie a asi zajtra skocim na vahu :D nech viem ci islo nieco dole, ale vaha mna osobne moc nezaujima aj ked je pekne vidiet ze idu kg dole a skor ako sa citim a ake su na mne veci :D a zatim je to celkom ok takze sa tesim na sladku veceru :D

tak zatial papap DRZTE SA :)

veronika

okej.. ved som nepisala ze len maso su bielkoviny. tak hadam raz za 4 dni si clovek moze dat aj den bez bielkovin..
ale ty si odbornicka, ty vies. nebudem sa ti do toho kafrat ked ides prec.
mas averziu k dietam, takze keby som ti povedala ze kazdy den jem maso, tak urcite neprijimam dostatocne mnozstvo bielkovin podla lekarov.

takze prajem pekny den

a vy baby sa drzte

to, ze sem dojde niekto kazat o zdravej vyzive neznamena, ze ma pravdu, aj ked nas krvopotne presviedca ze hej.

omg

ano ja jem kazdy den vsetko co mam, tuky, sacharidy, bielkoviny, vitaminy. Bielkoviny to nie je len maso, je to soja, strukoviny...atdatd. Ako pises, pohyb je prvorady, to s tebou suhlasim, len mi povedz z coho ti maju narast svaly ak neprijmas pravidelne bielkoviny, ale dobre, uz to nebudem rozoberat. prajem vam vsetkym vela uspechu pri ceste hladania spravneho zivotneho stylu, pa

veronika

jessa, ved preco si nedas viacej, ked si hladna? banan a mandarinka staci tak na olovrant. radsej sa na obed dobre najedz, aby si necitila hlad.