Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
caute babenky, pocuvajte to co tu je za prijebanu omg,pocuvaj ty slepka,uz sem nepis,nemame naladu na tvoje trapne reci a tym ze nas oslovujes "tucne"sa len strapnujes.a nikoho nezaujima co ty jes a ze si vsetko doprajes premna za mna si daj do huby aj prasa ale nas tu nezatazuj svojimi trapnymi recami a chod odtialto do ....
babuliatko, ja si dam lyzicku medu a citron... rozmiesam to a potom polejem banan :) a posypem sekanymi orechami
ahojte..no ja si dam dnes asi grepovy den.inac ten banan s orechami som skusala ale med som nedavala nie je to potom velmi sladke?
ahojte,
chcem sa ospravedlnit.. ale vcera som bola fakt vytocena. uz sa to nebude opakovat a budem taketo zufalky ignorovat.
uz mam o 2kg menej, takze som rada, ale to aj tak este nic neznamena :)
na ranajky som mala pomelo, je to sice suche, ale celkom chutne :)
ako to mate s mangom? kupila som si, ale je take polozelene-polocervene a este tvrde, takze ho asi nebudem nacinat, ale necham ho dozriet. poznate kedy je mango zrele?
som prekvapena, ze nemam velmi pokusenie porusovat. ked som ju naposledy pred 3/4 rokom drzala, tak som to brala len tak sportovo.. ze a dam si hocico ine, to ma neabije. chuti mi a nejak som si zvykla jest to a to v tie dni. dokonca aj po diete par mesiacov som takto obcas delila :)
drzim vam palce dnes na ovocnom dniku.
ahojte,som vas pisala,ze som trochu porusila asi 3 dni,:(no ale od dneska zacinam s vami,si kupim dake susene obovie to mam najradsej:)a ja sa tiez tesim na vodovi den,lebo niekoou tei kg idu pomaly a budem rada ked do vodoveho dna schudnem tak 4 kg drzte mi palce
Nemám v pláne nikoho urážať,chcem len povedať svoj názor. Mám dojem, že pomôcť k tomu, aby sme sa mali rady je aj občas odrieknuť si niečo, čo nám isto nepomáha.
Premýšľam, že sa tu musel niekto v diétach veľmi sklamať, ak odsudzuje "tučne diétujúce ženy".
Mám pre omg otázočku. Poznáš vo svojej blízkosti niekoho, kto má nadváhu alebo je obézny? Skús sa ho spýtať, ako sa cíti. Psychicky i po nejakom fyzickom výkone.
Možno pochopíš, že tá životospráva, ktorú sa tu niekto snaží naučiť je pre zopár ľudí naozaj dôležitá.
VERONIKA: prosim ta maj rozum. pochop, ze osobe, ako je OMG v zivote nevysvetlis nieco o tejto diete. bude si vyspevovat svoje. my, ktore tu dietu drzime si myslime svoje a vieme, preco ju drzime - inak by sme ju nedrzali. ved tu predsa mal prist do tejto temy ten, kto ju chcel drzat a nie ten, kto sa chcel vysmievat a nadavat do tucnych zien... ja si az tak tucna nepripadam.
OMG: predpokladam, ze chodis kritizovat aj 13-dnovu mliecnu dietu. ak by som sa stravovala podla nej, tak uz lezim na infuziach na internom...
LABU77: fakt si daj ten bananik... neolutujes :o). aj ja si ho zajtra urobim a dodam ten med s orieskami. mnaaaaaaaaaam :o)
tak pardon, tie tucne si si mohla odpustit. ty mas asi velmi skresleny pohlad na tych/tie co drzia rozne diety. a toto mi ani nepripada ako dieta.. ale ako novy sposob stravovania sa ktore mozes dodrziavat po cely zivot.
tak ako ty jes vsetko dokopy, tu to je delene v 4 dnoch.
a keby som nepoznala ludi ktori schudli a svoju vahu si drzia dodnes, tak to tiez nerobim a neverim tomu.
chod radsej kritizovat na fora o inych drastickych dietach.
mne nedosli argumenty proti dietam, len trpezlivost. teraz vsak lutujem, ze som sem napisala, lebo som sama prosti tucnym dietujucim zenam, cize to mam u vas prehrate, pretoze teraz si chybu uz len tazko priznate. ale dietujte dalej, ja budem papat zas to co mi chuti kedy chcem a kolko chcem
Ja som si na zajtra očistila ananas a vezmem si aj sušené slivky. Mám ich rada, a velmi mi chutia. Cez deň si dávam čaj s príchuťou horkého pomaranča. A aj keď na niečo mávam chuť, tak ako dnes snažím sa to prevalit inou aktivitou.
Zákusky si už velmi nedávam, pretože mi bolo po nich velmi sladko a pálila ma žáha. Teraz si dám ten dezert radšej poobede než na večer.
Budem musieť skúsiť aj ja ten povestný banán s orechami, keď tu o ňom neustále básnite....