Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
PRE VSETKYCH KTORI SU MUDRI A PISU SEM:
precitajte si najprv o com dieta je.
to nie je odopieranie, jogurty light a neviemco. ziadne tuky a cukry nam nechybaju.
ked ti poviem ze na veceru som vcera mala - mohla som mat veternik co na to povies?
fakt by som sa zdrzala komentara ked nevies o co konkretne ide, coolbert.
dakujem a pekny den.
Ja tiez nepatrim k zenam co maju problemi s vahou a drzia diety.som 172cm vysoka a mam 55 kilov.takze ja by som skor 2-4 kila viac privitala.ale to som nechcela.neviem ci je to dobre si z jedneho dna na druhy jednoducho odopriet vsetko,co ste boli zvyknute jest.videla som,co to robilo s mojou mamou.cez den pred nami papkala vsetky tie hovadiny bez chuti,vsetko light,umele sladidla,rozne suchare,kila ovocia,pred telkou chrumkala mrkvu :-) ,salatiky....no vsetko co sa odporuca pri diete.nevydrzala ani tyzden.vecer,ked vsetci spali,chodila do komory a do chladnicky.doslova vyzierala vsetko co videla.fakt mi jej bolo luto.ono asi fakt pride moment,ked telu chybaju tuky,cukry a rozne ine veci.bola som raz s mojim kamaratom u doktora a pytal sa ho na diety.on mu ziadnu neodporucil.povedal mu len tolko,nech zacne s polovicnymi porciami ake doteraz jedol a vecer po 6 je len nejaku tu "zelinu".a v ziadnom pripade umele sladidla ani "light"produkty.tie zevraj zvysuju chut do jedla!takze baby,PAPAJTE VSETKO;LEN V MALYCH PORCIACH a uvidite ci to nejake kilecko pojde dolu.V KAZDOM PRIPADE DRZIM PALCE!!!
neviem ja mam pocit ze som neschudla nic :) ja sa vazim pre zabavu lebo neviem kolko som mala na zaciatku kedze mam novu vahu a staru som uz vyhodila:)
veronika no skusim to ja:) proste si ju nevsimajme:)a vybijajme energiu inde.neviem ci sa daju mazat prispevky ale uporoznim na jej prispevky administratora
Baby vobec sa nerozculujte nad tou super dokonalou omg. Jednoducho ju ignorujem, lebo cim viac jej budeme odpisovat, tym dlhsie tu bude vystupovat.
Ja som mala dnes na ranajky ten banan s medom a orechami - manzel mi pripravil. bolo to ozaj suprove. dam si aj na veceru. teraz tu mam okrojene jablcka a ked pridem domov dam si ananas.
Máme pred sebou super den.
Este som sa stale neodvazila odvazit, ale citim sa supernejsie. Ovela.
klud... nebudeme sa tu takto predsa vyjadrovat.
cooldjka, neda sa tu toto forum nejak spravovat? ze mazat spravy ktore tu nechces mat a podobne?
to by bolo najlepsie, nikto by nas tu nerozculoval.