90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

babuliatko

ani mna by to tarhonove rizoto nenapadlo, ja chodim pre inspiraciu na rozne stranky, lebo ma uz nebavi dookola jest to iste.

babuliatko

ja som dnes robila zemiakove placky bez vajcia no normalne sa dali jest :)zajtra neviem nasi mi kupili v lidli nejaku cesnakovu bagetu ktora sa len zapecie v rure ale neviem este som nepozerala zlozenie ci to vobec mozem.

lienulka

babuliatko - super nápad s tým tarhonovým rizotom. to ma veru nenapadlo. Veruže to zajtra aj vyskúšam.

a vy ostatné babenky, čo sa chystáte papkat?

veronika1

ja ked nemam co si dat tak si kupim v tercu taky posuch velky a je tam take nieco ako kecup alebo len spagety s kecupom inak dobra je k tomu aj brokolica uvarena,a vecer si dam zakusok,minule som mala pagace, a zajtra tiez neviem co

babuliatko

Na olivovom oleji oprazime cibulu prdame 12dkg tarhone posmazime az zacne trochu hnednut pridame zeleninu/ja davam mrazenu bez kukurice/ zalejeme vrelou vodou tak asi 1 1/2cm nad a dusime na miernom ohni asi 15 min

lienulka

weronika - gratulujem k super úspechu.Ja som sa ešte nevážila, nechávam si to až po vodnom dni. Ale myslím si, že nejaké 3-4 kg išli dolu. Dúfam, že aj cm. cítim sa ale ovela lepšie.

Baby neviete nejaky dobry recept na zajtrajsi UH den? Ja by som si dala celkom rada tarhonu,ale neviem s cim ju mam jest. Taku suchu sa mi moc nechce. dnes som mala len suchu ryzu.