Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
Ahojte kočky,
o tých polievkach som aj ja čítala, len predpokladám, že sú to skôr len vývary bez zápražky? Alebo sa mýlim?
Ja mám dnes hroznú svalovú horúčku. Vpiatok som mala konečne nejaký pohyb. Bola som si u nás v telocvični zahrať voleybal, len som nepredpokladala, že ho budem hrať až 3,5 hodiny. Nemohla som ani zaspať, čo som bola taká unavená. A dnes do rána som pretancovala na plese celý večer. Dúfam, že napriek tým pár vínovým strikom, išli dáke gramy dolu.
Teším sa na vodný deň, len si musím naplánovať nejaké aktivity,aby som to vydržala bez pomyslenia na jedlo.
Pekný deň.
aj mna to zaujima kto ostal od 2.1 :) ja som niekde citala, ze sa mozu polievky tak som si dnes spravila paradajkovu. polievkou by som to nenazvala skor je to len tepla paradajkova stava ale dobre som sa najedla.
uz sa tesim na prve statistiky,ktore ukazu,kolko nas zostalo a kolko kto schudol :) caka nas to po vodnom dni.
dneska ovocny je ok,ja som si uz zvykla na to. aj na ranajky...zo zaciatku som mala problem a do obeda som ozaj vyhladla,ale teraz uz v pohode som si navykla.musim povedat,ze ma to bavi... :)
babuliatko ďakujem:-)) kávu pijem zvyčajne ráno po raňajkách, potom jem až na obed, takže to v podstate dodržujem:-)
...napriek tomu mám dolu skoro 5kg, čo si myslím, že je super...dúfam, že po prvom vodnom dni (stále viac verím, že to dovtedy aj vďka vám vydržím) to bude vysnívaných menej ako 60:-))
Ahojte žienky,
ako tak pozerám tak prišiel víkend. Žiadny dnešný príspevok. ako sa vám darí? Ja idem dnes na ples, teším sa ale zároveň nie - lebo viem, že dnes zhreším.
dnes nikde nikto :)
ahojte :)
ja uz viem co budem zajtra. kupila som si kapustu, a spravim si bud fliacky s kapustou na sladko. alebo take kolaciky s kapustou :)) uvidime este pre co sa rozhodnem. nemam doma celozrnne, ale tak hadam aj normalne sa budu dat, uz sa tesim, lebo to mam velmi rada :))
tequila - mozno mas v sebe vela latok co viazu vody. napriklad rozne soli a mineraly. ja pijem obycajnu prefiltrovanu vodu z vodovodu s citronom.. a solim minimalne.
ahojte baby,musim povedat,ze vas fakt obdivujem s akou huzevnatostou ste sa do tejto dietky pustili.klobuk dolu...dokonca ste ma inspirovali natolko,ze som sa k vam v tichosti pred 5 dnami pridala.mam vsak jeden problemik:moje telo akoby zadrzovalo vodu.citim sa strasne "prevodnena", a to pijem len 2litre vody denne.ma niekto podobny problem?dik za odpoved,drzte sa (inak moje miery su:175/82:((