90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika1

lienulka-ale prosim ta ved to mame napisane v knihe ze niekedy treba jest aj sladke,to telo potrebuje,ja som doteraz jedavala v uhl.den na veceru len kolace iba raz som mala pagace..a vobec nemam vycitky..ved doteraz som hocikedy jedla kolac,palacinky,sisky a vselico a teraz keby si nedas nic take telu by to chybalo.ozaj skusali ste niekto robit tie palacinky bez mlieka a vajec?da sa to?

lienulka

u nás je tiež vetrisko, ešte aj hrdlo ma bolí, tak len čajíky pijem s citrónom, ani žiadna voda...
Mala som na večeru veterník - taká maškrta mňam. Ale mám z toho výčitky svedomia,že chcem chudnúť a papam také sladkosti...

babuliatko

ja mam na veceru gastanove pyre.som ho kupila asi este na vianoce dnes som ho nasla taku chut na neho mam len cakam kym rozmrzne...ja si xcem zajtra skusit marhule s mrkvou uvidime aka kombinacia to bude...u nas tak fuka vietor, ze daco strasne takze sa mi vobec nexce ist nakupit ovocie na zajtra.

lienulka

ahojte babenky. už som to naše fórum skoro nenašla. už totiž nepatríme k najdiskutovanejším témam. Čo už nás chuť prechádza? ale myslím, že v deň vodný, znovu naberieme na obrátkach. budeme potrebovať podporu.
Čo ste dnes papali? Ja som mala tu tarhonu so zeleninkou a na večeru si dám veterník. Ešte som nemala sladkú večeru, tak sa teším. Na zajtra som si kúpila v tescu nejaký miešaný čerstvý šalát a brokolicu. musím byť zajtra napapaná, aby som aj vo vodný deň vydržala. Teším sa ako sa po ňom odvážime a odemráme. Dúfam, že mi po tomto dni úsmev z tváre neklesne.

babuliatko

no ja si vodovy den posuvam o 4 dni nie preto, ze by som sa ho bala to nie to neja vydzim :) ale v pondelok mam statnice a to by som myslela len na to ze nemozem jest a ani ucit by sa mi nexcelo :)

veronika

caute babule.. joooj bola som doma na 5 dni.. a to bolo strasne :) v jednom kuse som porusovala... strasne ked nasi vyvaraju take dobroty... kuracie masko na hribikoch s ryzou... ale to som si dala len fakt dve lyzice! :DDD a na druhy den svieckovu. no mnam.. tak som si vymenila ovocny den za bielkoviny... nastastie aspon tak :) ale teraz uz slapem poctivo. dnes som si do prace uvarila palacinky s hribikmi. namiesto sampinonov som si kuila hlivu.. dala tam cibulku.. a oprazene slnecnicove jadierka .) vyzerala to dobre, velmi som neochutnavala:) takze sa tesim na obed :) a na veceru mi tiez zostalo, takze si asi dam tiez :)

uvidime ako vodny den... niekedy cez vitaminove dni (aj naposledy) som mala take zhony ze som za cely den zjedla mozno tri jablka a banan, takze som si pripadala ako keby osm mala ten vodny den :D
a kupila som si domov filtracnu kanvicu, takze nebudem pit vodu z vodovodu.. a ani si nemusim kupovat tie mineralky, lebo som pocula ze viazu v sebe vodu tie niektore mineraly.. a brania zhadzovaniu tukov :)
taakze uvidime co a ako :) prajem pekny den vsetkym a to vydrzime, nebjote.. jeden den bez jedla, boze :)))
iba ma mrzi ze aj bez cajov.. bez vsetkeho aale tak.. co narobime :)

weronika

lienulka
neboj, určite to bude možno aj viac... určite daj vedieť, že ako... : )
Ja sa už teším na ten vodný deň, beriem to tak, že už mám jednu "etapu" za sebou... : ) Včera som stretla kamoša a povedal mi, že perfektne vyzerám : ) To ma ešte viac nakoplo... : )

weronika

veronika1
tak ja by som chcela ešte tak 5 - 10 kg dať dole a bude to super...ale aj tých 5 bude úžasné...lebo už dávno som nemala takú váhu...
a baby, nebojte, dokážeme to.... : )