Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
caute baby..no ja som dnes zhresila, ale tak viac krat a nejak inak..neviem ,ci je to dobre ..neranajkovala som (o 5 rano som teda vobec nemala chut, zvlast ze skusku som mala o 9 a dovtedy zaludocek jak slivocka)..na obed som mala grecky salat v jednej pizzerke..strasne dobry, cerstva zeleninka a feta s olivami..len k tomu davaju upecene pizzove cesto s cesnokovu "polevou", tak tomu som neodolala, miesto chleba (aj ked chyba, ze to nie je celozrnne) a ked som prisla domov nevecerala som, proste som bola este plna a tak strasne unavena ze som od 18., co som prisla domov zaspala a teraz som sa zobudila..neviem ci je dobre nejest...myslite ze je to chyba??
Veronika_ja si myslím, že ak ho nezieš 1 kg, tak nič sa nestane. :o)
Inak baby ako sa cítite pred vodným dňom? Už tu ani žiadne nápady na papanie nevidím. Došla inšpirácia? Veru aj mne.
Dnes som papala omeletu z vajíčok, dovnútra som si dala troška horčice a nadrobno pokrájanú cibulku. Mnamky papina. Zajtra mám zasa ryžu.
mary...ja som posledne dni velmi porusovala a velmi sa za to hambim,no od dneska idem dalej a normalne,musim si povedat,ze NESMIEM a predstavit si samu seba v plavkach v lete...proste NESMIEM....
aj ja mam dole 5 cm z pasa uz, pomaly sa to taha k siestemu,no po porusovani som mala dnes kilo viac ako naposledy, co ma velmi mrzi. moze to byt aj tym,ze mam to vsetko este natlacene v crevach,ale aj tak ma to strasne mrzi.
Do toho E-dennika si zapisujem vsetko,co jem a takisto vsetky aktivity, no nezda sa mi,ze by som mala az taky strasne vysoky prijem energie,dokonca vcera som menej energie nabrala z ovocia,nez som vydala cvicenim za cely den,lenze to kilo navyse ma velmi hneva..uz sa polepsim...
Mary, ja si mám tiež slnečnicu pre každý prípad, že ma večer pri telke pochytí pažravosť. alebo si nakrájaj surovú mrkvu, tiež pekne chrumká a je zdravšia ako arašidy, či tyčinky.
mary ja ked som velmi hladna tak si spravim caj alebo si dam pohar vody s citronom, ja telku vecer nepozeram lebo nemam na to cas, ale ja som si kupila nelupanu slnecnicu na take pripady.sice jasne by som si dala cokoladu v takom stave ale slnecnica je lepsia.
ahojte poradte mi,bola som chora tak som nedodrziavala ale nepribrala som dokoncla na cm som shcudla z pasa mam dole uz 5 cm:)co ma tesii,a chcem sa znovu napojit ale nejde to ako vcera napr,vsetko ok az vecer telka a slo tom tycinky,arasidy:(nechcem takto len vyjedat mavam strasne chute chcem jedst len ked budem hladna ale ja jem hockedy pomoooc uz si newjem dat rady
pridavam sa k vam..hoci neskor:) ale aspon mam radost, ze v tom nejdem sama:)
lienulka samozrejme len zelenva bez zaprasky
normálne vám závidím, že finále prvej tretiny máte na dosah...ja som začala až 8.1.takže som pozadu o celý týždeň..no nevadí..snáď vydržím:-)