90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika1

ja som vcera bola vecer hladna ked som isla spat tusim prvy krat som bola pri tejto diete hladna a aj teraz som,no skusim vydrzat,pojdem do mesta nieco si kupit aky mi ubehol cas,drzim vsetkym babenkam aby sme to dnes zvladli..ked budem totalne hladna na nevydrzanie tak si ovocie dam-tryznit sa urcite nemienim ale zasa si myslim ze vydrzat sa to da..no nie??myslite na to ze zajtra mame masko,mnam

businesska

lienulka, skus www.najrecepty.sk alebo si z cvikly uvar polievku...
Kocky, dnes pijeme vodicku, nie ste hladne? Je sice este len rano, ale ja uz som dost hladna :) tak zapijam neperlivou vodou

lienulka

Ahojte žienky,
ja som dnes na ranajky mala banám, na obed uvarenú brokolicu a predchvílou som dopapala grilovanú zeleninku. Večer si dám ešte miešaný listový šalát. Neviete mi niekto poradiť, čo by som mohla urobiť s cviklou? mám asi 2 kg čerstvej ale nechce sa mi ju sterilizovať. Nepoznáte recept na nejakú dobrú čerstvú červenú repu?

weronika

ja sa už tiež teším na ten zajtrajšok... je super, že sme vydržali až doteraz ne? : ) vau, už len 2x toľko a máme to všetko za sebou.... : )

businesska

a este nieco vam chcem povedat :)
veronika,ktora tu tiez pise, je moja dobra kamaratka, kolegynka a aj vzdialena spoluziacka. takze my to drzime spolu a podporujeme sa tak. je to ovela lepsie, ked mate niekoho vedla seba.
Dnes som mala na ranajky hrozno, na desiatu Kubika, na obed cinsku kapustu, poobede si dam este pohar dzusu a vecer neviem este.
drzte sa vsetky ;)

businesska

Ahojte, ja si vasu diskusiu citam skoro kazdy den :) ale chudnem s vami od 2.januara. Zajtra mam teda tiez vodny den a tesim sa na sobotu rano, ked sa odvazim :)
dodam vam potom aj statistiku, ale len v kg, pretoze som sa nemerala.

veronika1

ja neviem ako ten vodny zvladnem,keby aspon nebol po vitaminovom,ale 4 kg ktore mi chybaju do ciela ma nutia to este aspon mesiac vydrzat,takze v sobotu rano sa tu vsetky ktore mozeme stretneme a uvidime ako sa ktorej dari-uz sa tesim

cooldjka

Zajtra nás čaká vodný deň, tak poprosím všetky žienky, ktoré v diéte zotrvali, aby mi po vodnom dni dodali štatistiky, aby som mohla zostaviť prvú štatistickú tabuľku s našimi úspechmi :)
v mojom prípade aj neúspechmi :D

weronika

ja si stále kupujem sacherovu tortu, veľmi mi chutí... : )
a dnes som mala na raňajky banán a do večera budem papať už len jablká...júj, hrozne sa teším na zajtra...musíme to dajak vydržať... : )

babuliatko

moja mama ked vidi, ze ked mam uh den a jem laskonku na veceru tak sa ma spyta, ze preco si nedam zeleninu radsej.no nexce sa mi jej vysvetlovat, ze na druhy den mam vitaminy a to mi uz pojdu aj usami :DDDD