90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

babuliatko

weronika blahozelam :) ja mam dole len 4,5 kg ale nejak neriesim :) aj to mi staci ved este 8 xcem dat dole ale to je len moja natazia...asi take 4 kilka by stacili.

veronika1

weronika ja mam zatial 4 kg dole ale tesim sa,myslela som si ze viac ako 2 kg za mesiac neschudnem lebo nepijem vodu ale sirupovu malinovku a niekedy v sobotu aj vinove obratene striky s mineralkou.vies pri vyske 160cm mam teraz 54kg a este by som chcela dat dole 4 kg,ani necvicim...tebe gratujlujem k tym srtatenym 8 kg,to je super,ty kolko potrebujes dat este dolu?

weronika

A koľko ste už schudli, hm? Rada by som totiž porovnala so mnou... :) ja mám do dnešného dňa o 8 kg menej.... : )

weronika

No ahojky baby. Ja sa snažím neporušovať dietu a zatiaľ sa mi to aj celkom darí. Zhrešili som asi len tak 2 - 3 x, ale to len v takým maličkostiach, že tyčinky a tak... : )Dnes máme už 26.deň, júj, jak nám to pekne ide, že? : ) držím vám palce... : )

monika+íá

baby napiste len tak ze kolko mate rokov v akom kraji zijete a kolko mate deti.
ja mam 25 r, 1 dieťa a kraj košicky

cooldjka

mne sa praveze cez skuskove super dietovalo,pretoze som si varila sama,nikto ma neobmedzoval,kupovala som si len to,co bolo treba.a ta dneska maju rodicia vyrocie svadby,mama urobila ovocnu tortu a kolac z kysnuteho mlieka, minule mi teta (svokra) nakrajala zase jej kolac,ze musim ochutnat :D takze takto...
inak moja mamka,ked som prisla domov zo skuskoveho a videla ako som schudla,tak sa rozhodla,ze to bude drzat so mnou... :) dneska mame sosovicovy privarok s chlebikom.mnamky mnam :o)

malemaciatko

noo hladna nie som... a aj tak idem zasa spat..mam strany deficit, som minulu noc spala 3 hodiny..som sa len tak prehadzovala na prazdno...ja len neviem, ci nebola chyba, ze som nejedla, nie ze si nejako poblbnem ten chudnuci svung a potom to pojde tazie..lebo doteraz som velmi spokojna a nechcela by som to nejako pokazit:)

veronika1

no neviem ako teraz zaspis,ked je teraz noc,ak si moc hladna daj si nejake ovocie,2 banany urcite zazenu hlad,ja so chystam uz pomaly spat..