Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ahojte kočky... no ako to tu čítam, tak super sme dopadli... : ) ja sa najviac teším z pásu - 9 cm, boky - 6cm, hrudník -5 cm, a celkovo - 8kg dole... sa teším.
ale dnes som zhrešila, dala som si asi 5 ks keksíkov takých maličkých, ale už som si odpustila, ved som si to zaslúžila.... : )
inac ten masox by sa nemal casto lebo obsahuje glutaman ci ako sa to pise...ja som nasla od vyrobcu natura tak si robim ten ked nezabudnem.
sojove maso to neviem ale asi v bielkovinovy den,v bielkov.den(to je prvy)mozes syr,tvaroh,maso,vajicka alebo tofu.orechy vlasske mozes vlastne kazdy den na ranajky a pocas vitaminoveho dna,vyvar moze byt aj z kocky,aj masox alebo maggi to je jedno,ale ja ho vobec nepijem po obede uz nevladzem,ten kolac v uhlohydratovy den nemusis,mozes cast z obeda alebo kusok pizze alebo slane akekolvek pecivo,napr.pagace,pracliky.Prva 3 dni je iba ranajky obed a vecera nic ine..potom si medzi ranajkami a obedom mozes dat ovocie,aj susene,a ked sa nemas cas najest tak vypi pohar dzusu,ten sa v tejto diete rata ako hlavne jedlo.mala by si to lahsie keby si si kupila knihu,ved neni taka draha,stoji iba 300 sk,mas tam aj recepty a vsetko co potrebujes v nej najdes.
babeny..ahojte..mate skvele vysledky-gratulujem vam..len tak dalej..pocujte chcem sa spytat, ja chcem zacat tiez od 2.2. ale :
*kedy mozem jest SOJOVE MASO
*ked nemozem zjest tie vajicka a maso v prvy den co mozem namiesto toho
* orechy sa mozu ktory den
*a ten vyvar? moze to byt aj MASOX? lebo ja si ho nebudem moct len tak do flasky do skoly zobrat..sice to by nebol zly napad..
a ten 3 den sacharidovy...to vazne musim zjest tortu al . 2-3 kusy kolacov..paneboze..uz teraz ma z toho natahuje..a ked vynecham niekedy obed al. co..lebo niekedy nestiham?
a na olovrant a desiatu sa moze co?
ak mate nejake osvedcene recepty mohli by ste mi ich poslat...na simona.sk@centrum.sk Dakujeeeem
dakujem,ja som nejedla vcera nic ale vypila saom 2 caje,jednu malu vineu a osatne turajec,ja vodu nemusim,inak to dodrzujem tak ako ma byt,chcem to mat cim skor za sebou,normalne
ma skoro ploche brucho ako v 17-tich,super pocit...dobre nam to ide dolu,som rada...len tak dalej..my to vydrzime a potom tie super veci co si budeme moct dovolit..jaj!
ahojte babenky, tak ako?
moje výsledky:
váha: -3,3 kg
boky: -5 cm
brucho: -5 cm
ruka -2cm
pás: -4cm
zadok: asi som si ho predtým zle odmerala, lebo mi vychádza o 1 cm viac, čo vôbec nie je možné
mohlo to byť troška viac, ale priznám sa že som to nedodržovala na 100% ani včera - hroznééé.
Ale pokračujem a som spokojná. Len tak ďalej. Ako sa hovorí - pomaly ďalej zájdeš.
veronika, blahozelam...mas super vysledky... 5kg dole,kokso! som zvedava ako ostatne...
ja som mala 66,5,teraz 63,5 z pasa mam dole 6cm,co povazujem za najlepsi uspech...
tesim sa na druhu etapu diety..
tak ja budem pokracovat
vaha -5kg
pas -8cm
bokz -4cm
prsia -2cm
stehna -3 cm
rameno -2cm
z toho pasu sa nenormalne tesim, dufam ze to takto bude pokracovat, ale si myslim,ze to pojde tazie, som jablko co tyka postavy, tak neviem neviem..:)
inak vcera som sa drzala, som odolala aj francuzkym zemiakom, ktore moja mamka robi bozie a ktore vonali na cely dom:)
takze zacnem ja:vyska 160cm,predosla vaha 58kg-teraz 53kg.obvod pasa predtym 83cm-teraz 76cm....obvod bokov predtym 96 cm-teraz 93cm....obvod hrudnika predtym 90cm-teraz 86cm-to je smutne....obvod nadlaktia predtym aj teraz rovnaky-26cm,obvod stehna predtym 53cm-teraz 50cm...ITH predtym 22,65...teraz 20,70...cielovy je 19,53(to jest este potrebujem 3-4 kila...