90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

slnko331

je to naozaj dobre len musis vystihnut ten cas, 10-15 minut, aby to nebolo pripecene, vrchne su trochu chrumkave, ak sa Ti to podari.

babuliatko

slnko surove zemiaky sa tak dobre spravia?ja som si minule robila zemiakove placky ale neboli take dobre ako s vajickom...

slnko331

babuliatko,
ja som si vcera robila zemiaky v mikrovlnke.
Asi tri-styri zemiaky osupes, nakrajas na tenucke kolieska a das na tanier potrety olivovym olejom, aby sa neprilepili. Oblozis tanier posolis, ja davam aj grilovacie korenie, ak nemas tak kmin a paprika. Das zapiect asi na 10 minut a este chvilu nechaj vo vypnutej asi 5-10 minut. Musis si to strazit, ak nechas dlksie budu tvrde, ale je to fakt dobre.

veronika1

weronika aj tebe a vsetkym veronikam vsetko naj.celkom sa drzim,dnes mam po mesiaci omeletu strasne sa tesim.ja mam dole pomaly 6kg,priatel mi hovori ze chvilu budem ako vyzla,este 2-3 kilecka a budem v pohode,len teraz trba pokupovat nove veci ----ale na to sa tesim...

businesska

ahojte
dnes som si spravila grecky salatik MNAAAM bol uzasny, uz som aj polovicu zjedla :)
a na veceru si dam biely jogurtik
ale co zajtra? hm?

babuliatko

na zaciatok veronikam vsetko najlepsie kedze ix tu mame tri :)no prvy vodickovy den za mnou som cakala ze budem via hladna a mysliet na jedlo hehe ale nestalo sa tak ale ta bolest hlavy stala zato fakticky, ale co ma nastvalo, ze som mala rovnaku vahu rano vcera aj dnes takze nevidim nejeky efekt...no a moje vysledky:
vaha:-5,5kg
pas:-6,5cm
brucho:-6cm
stehno:-2cm
boky:-2cm
prsia neviem lebo to som si nemerala ale dufam,ze ani cm ale o tom pohybujem...

weronika

veronika 1
všetko najlepšie, hehe... : )

No ako sa darí? Jak to čítam, tak celkom dobre, že? Držím palce, aby nám to vyšlo... : )

lienulka

Ja si ten čaj uvarím vždy do dvoch veľkých šálok 4dcl, zalejem asi do trištvrte a to ráno, naobed a večer. To hádam stačí. Možno by som si ho aj viac uvarila, ale varím si medzitým ešte lipový s citrónom, lebo nie som celkom zdravá...
Teraz si už idem urobiť tú mrkvičku s jablčkom.

Inak myslíte, že by som zajtra mohla jesť aj musli s orieškami a mliekom? mam na to dost velku chut...

haluz 22

Babuliatko diky ze si poradila uz som mala depku.... hehe.Baby pls neviete kde najdem nejake osvedcene recepty na 90 dnovku?uz som pozerala na viacerych strankach ale skoro nic furt nejake skopirovane ktore som uz vyskusala.mno ja pijem vacsinou cistu vodu... davam si ju do najvacsieho pohara aky najdem a to mam v kuse po ruke... inak velmi nekontrolujem kolko vypijem...