90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

zabka

sorry za tvrdky blbne mi rozum nepremyslam ked pisem :D skoro skoro myslim a pak je z toho gramaticka katastrofa :D

zabka

majka :) na hranolceky zabudni :) varene zemiaky v supke su najlepsie pri tejk dietke...skus si ich tak uvarit a potom ich osup nakrajaj a daj si ich zapiect ked mas chut na nieco take :)
co sa tyka toho masa a syra v jeden den...nieje to az tak moc velky preresok no pomalsie ti to mozno stravy. Pretoze ked pozries na oddelenu stravu tam je dovolene jest maso aj syry aj jogurty v jeden den...a predsa sa z toho chudne. no raz za cas ked to tak spravis si myslim nevadi ale nemaj to na kazdodennom poriadku...

EMI3 myslim ze ako 15 rocna by si nemala zacinat s dietami. a vobec nie v tvojom pripade ved je to normalna vaha a mas len 15 telo sa este vyvyja a sa este pomeni podla mna by si ho dietami nemala zatazovat a ani ostatne vo vyvine iba fakt take co maju s tym zdravotne problemy a sam doktor nariadi nejaku dietku...skor cvic behavaj trebars po schodoch ked mas pocit ze mas tucne stehna... nebite ma za moj nazor no podla mna s dietami sa netreba v takom veku zaoberat...

mary11

EMI3:ahoj sme an tom podobne ja mam 160cm a 55kg,ked som mala 51 bolo to super ja chcem hlawne zo stehien a bruchu

majka_

viem, ze mixovat potraviny sa nesmu a to ani nechcem. ale podla vas je velky prehresok, ked som si dala bielkovinovy den (1.), dala som si normalne masko. ale teraz vecer som si dala maly kusok syra. viem, ze mliecne a masove vyrobky by sa kombinovat nemali, hoci su bielkoviny... je to velky prehresok? chcem inak zacat chodit plavat. a skusim teda tu vodu s citronom. musim sa to konecne naucit pit.

a este jedna otazocka. mozem jest v skrobovy den hranolky, ked ich nepripravim na velkom mnozstve oleja? len trosicku? ci len varene zemiaky?

emi3

ahojte...som rada ze sa vytvorila takato stranka kde sa mozu stretavat ludia ktori si aj radia ako na to cize ako chudnut...ja by som sa k vam chcela pridat pretoze mam pocit ze som za tento rok dost pribrala (vek 15 vyska 163cm...vaha 54kg...obvod pasa 60...boky 88...obvod stehna 48cm..hlavne by som zo stehna chcela schudnut

zabka

majka :) skus si do vody davat citron ked ti robi problem "chut" vody :) ja som mala podobny problem ale pak casom som si zvykla a cez tuto dietu som niekedy vypila aj vyse 3 litrov. proste napusti si flasku vody a povedz si ze toto musis dnes vypit a maj ju stale pri sebe :)

cemarti

Prosim poslat verziu knihy vo worde na e-mail: marti.cecho@gmail.com.
Od zajtra sa pridavam
Martina 34 - 164 - 85

majka_

ja som sa uz dneska zacala - len taky jemny rozbeh... chcela som ist od zajtra, ale mamka dnes isla zas na tuto dietu, tak preto som chcela teraz. dala som si dneska masko. len mam jeden prbolem. nie som schopna vypit 2 l vody. teda mozno by som aj bola, ale proste ja cez ani leto nevypijem viac nez 3 pohare vody (a to je maximum). viem, ze si koledujem o oblickove a neviem este ake problemy, ale proste to nedokazem. raz som si povedala, ze uz ci pana musim vypit tu vodu, ale dopadlo to tak, ze len v 1 den som vypila 1,5 vody a som si povedala, ze uz viac nechcem vodu vidiet... proste hrozne. ale ja pijem len ked som smadna a to som pocula, ze uz je zle. skoncila som od nevolnosti v nemocnici na internom, ale len nastastie na prijme, kde som dostala infuziu, lebo som mala malo tekutin v sebe a malo draslika. ale snazim sa. chcem aj ovocie viac jest, viac pit, ale ta voda...

kacicka

Tak Ahojte no najprv VSETKO DOBRE NECH SA DARI VSETKYM A VSETKO :)
Ta tabulka aj ked skusobna to sa mi paci jasny lahky prehlad ozaj dobry napad :)
Takze zajtra mame bielkovinovy dnik sa tesim:) uz som si do kalendara napisala na kazdy den skratku aky dnik mam cize sa mi tam strieda B,Š,UH,O nooo a kedze som uz tuto dietu drzala tak vodny den ja nemozem dodrzat lebo mi je hrozne zle ked pijem len cistu vodu takze budem asi popijat aj cajik a mozno aj kavicku :D no ale uvidim :D v kazdom pripade sa tesim ako zacnu moje kilecka odchaaadzat a dufam ze sa nevratia :D tak zatim :)