Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
všetkým spoluchudnúcim prajem Šťastný nový rok!!aby nám kilečká pekne ubúdali =D
ja idem 22.1 na ples a potrebujem centimetre z bruska schudnut. mam 178 cm a 78 kg a obvod bruska asi 104. takze dost. moje problemove partie su brusko, zadok a steha
phoeby77@gmail.com
baby pridavam sa k vam, ak mozem:), aj tak sedim teraz doma, ucim sa na skusky a vtedy sa lahko pribera (vlastne tak som toto tu aj objavila :) ) takze vyska 159, vaha 68, vek 21... a kto moze, poslite, prosim, tu knihu, nemam ani recepty ani pokyny, dakujeeem 21mmaciatko@azet.sk
Prajem nam vsetkym vela vela uspechov do noveho roka a hlavne co najmenej prekazok v dosiahnuti nasho ciela.tak nech sa nam dari..Krasny Novy rok vsetkym chudnucim... :)
mam 16 a ta vaha je okolo 57,strasne som pribrala
to bolo len skusobne,chcela som vidiet,ze ako to ukaze,ked to sem pridam :) kedykolvek sa mozte pridat k nam,tabulku doplnime :)
Ku 2.1.2009:
Meno vek vyska vaha
Kikulka 21 160 63
Kacicka 21 165 74,5
Mary11 ? 158 55
Janíča 31 162 66
8ala8 20 168 77
CoolDjka 19 175 66
Iva28 28 160 68
Kukuricka 19 162 60