90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

mary11

cooldjka:no nieje to prave lecov jednej knihe som to nasla podusisi zeleninu a pridas vajicka a zmisas to takze ako prazeninca zo zeleninou

čimičily

neviem,či s môže začať vitamínovým,ale nutne som ho potrebovala,tak som začala a zajtra si dám bielkovinový

majka_

a presne ... cottage som jedla este s celozrnym chlebikom (ale nie klasicke celozrne pecivo, ale to take cosi ako polystyren... :o)... fajne bolo

majka_

ale moze sa zacinat vitaminovym? v knihe je napisane, ze prvy je bielkovinovy... neviem no. ja som si dneska dala syry a mozno si dam na veceru uvarene vajicko, plesnivy syr (taky platok-dva) a k tomu paradajku. len sa musim snazit pit vodu. ta s citronom skutcne lepsie chuti.

dneska som uz jedla 1 jablko, asi 3 banany, zopar platkov syra a 1 Cottage cheese s pazitkou. a som vypila asi 3 dcl vody, co je malo, takze to musim dohnat este do vecera. a chcem skusit to najprv s tymi brusacikmi...

veronika

ahojte baby, aj ja som dnes zacala, mam 23 rokov, vyska 160 cm, vaha 58 kg a chcem dat ale 7 dole.prave som dojedla obed a stacilo mi,len problem mi robi pit vodu-nenavidim ju!

cooldjka

mary11 skus si nakreslit na papier taky kalendar s celym januarom,s velkymi okienkami,kde si napises kolkeho je, kolky mas den,kedy sa vazis, kedy si cvicila a kolkaty den uz drzis dietu.ja uz taky mam :)
inak..dneska si mohla na obed leco?nemalo to byt nahodou maso alebo miecne vyrobky alebo vajicka a tak...???

mary11

No co ako?po obede??ja som si dala leco,mnaam:),no citala som,ze je dobre si zaviest daky dennik ze co ste v dany den zjedli a pohybovali ste sa a ako ste sa citili,tak rozmyslam,ze si ho idem spravit,ked aj tak nemam co robit drzte sa

lienulka

cooldjka môžeš mi prosím poslať knižku vo Worde na miklovicova.lenka@gmail.com
Dakujem veľmi pekne. Inak krasne vysledky s tou dietou. Dúfam, že budem tiež úspešná.

deseo

Vau. Ja by som to brala tiež, ale mamina by ma zabila, keby som sa pokúšala chudnúť. Ja viem, že s postavou na tom nie som zle, ale nie som celkom spokojna so zadkom a hlavne stehnami (napíšem vám neskôr moje miery). Aj keď myslím, že by mi niečo podobné prospelo. Celkovo mi vôbec nechutí jesť, môžem nejesť celý deň a necítim vôbec hlad. Ale nie je to dobré, lebo potom sa nestravujem pravidelne. Myslím, že pôvodom tomuto je to, že u nás stále varíme len mäsá, všeliaké mastné jedlá a podobne. Už sa mi z toho zdvíha žalúdok, keď to len vidím. Túžim po cestovinách, ryži, ovocí, jogurtoch... musím s tým niečo urobiť... Ale najviac sa bojím pri diete toho, že keď schudnem, zmenšia sa mi aj prsia. Toto je jediná parita môjho tela, ktorú by som trošku ešte nafúkla. Raz sa mi to už stalo a zostala som plochá ako šiestačka na základnej škole...

vek: 18
výška: 169
váha: 55
prsia: 85
pás: 60
boky: 91