90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

cooldjka

to cvicenie je super doplnok,ja navrhujem plavanie kombinovat s jednoduchym taebom,alebo zimnym korculovanim.no neviem,ci je dobre cvicit tak neskoro,pretoze som citala,ze vecer sa nema cvicit,skor rano. a pozor-s cvicenim neprehanat,aby nezacala rast svalova hmota! ja budem mat asi chvilku mensi problem,pretoze odchadzam do nitry od 6 do 20 januara na skuskove a budem na intraku odrezana od sveta,no urcite aspon raz za 3 alebo 4 dni sem zaskocim ceknut,co je nove :) co je najhorsie,nebudem tam mat vahu!!! :( ale aspon si budem vyvarat bez nejakeho obmedzovania:)

kukuricka

baby idem na to s vami s tym ze uz zajtra mam ocistovaci a dneska to neprehanam, i tak som doma lebo sa ucim na skusky,a partia odilsa aj nasi, takze budem mat trochu smustnejsieho silv, ale newa........takze som z Ba, a mam 162cm a 60 kilov.......baby a to som niekedy trapila aby som mala z 50 na 48.......a teraz?.....a mam 19.

Iva28

Ahojte, volám sa Ivana, mám 28 rokov, jedno dieťa, 160 cm, 68 kg. Obvod pása mám 80 cm. Hrôza! Chcela by som schudnúť na 60 kg prípadne ešte viac. Hlavne oblasť brucha a stehien. Ale aj tak celkovo. Som taká malá gula. Teším sa že sa dá takto poradiť s inými ľuďmi. Dosť mi to pomáha a podporuje ma to. Rozhodli sme sa chudnúť s mojim priateľom, on je na tom trochu horšie. Má 140 kg. :o( Tak držím palce!

womenka

cooldjka Ďakujem. Odporúčam vždy na daný deň vylepiť diétu na chladničku, ak sa podarí pripraviť aj väčšie množstvo pokrmu, zvyšok odložíme do mrazničky na príslušný dietný deň. Ak máte ešte praktické nápady sem s nimi.Ďalej,cvičenie odporúčam vždy od19,00do 20,00 pri večernom spravodajstve -2muchy jednou ranou;o) a nezabudnete:)a potom šup sprcha a ost. povinnosti....

janíča

len nie kapustovú polievku... nikdy už nikdy ju nechcem vidieť,ani o nej počuť ani tušiť,že ju niekto je......blééééééé(aj ked funguje)

womenka

cooldjka, zatial ani mne nič neprišlo..stači ak mi pošlete niejake recepty na dané dni aby som mohla začať s Vami, knihu už dovtedy nestihnem kupiť..takže kočky nelente a píšte niečo ešte pohľadám na nete, ďalej bude dobre ak nastane medzi nami aj spätná väzba, čo nás bude hnať samozrejme ďalej... a doplnime to aj cvičením čo Vy na to? trebárs taká kalanetika. V krajnom prípade mam vom vačku ešte šialene dobrú polievku na chudnutie!!! Poprosím send to :e-mail slnecnawoman@azet.sk

cooldjka

teraz som sa sem dostala :) posielam :)
Pridem teda aj ja svoje statistiky:), mam 19 rokov, 175 cm a 66kg. cielova vaha,ktoru som kedysi mala a chcela by som ju opat dosiahnut je priblizne 60kg. drzme si navzajom palceky.uz sa to blizi...zatial nas je 7,ak sa nemylim a dobre pocitam-tie,ktore poslali udaje. :)ked budeme kompletne,zostavim statisticku tabulku :D (ako naozaj) :)

gabikam

Poprosím ťa cooldjka,, o preposlanie knihy na môj mail.. gabika@rebeka.sk... nemám pokyny, ale len recepty.. ďakujem..