90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

gabikam

ahojte, ja sa natúto dieto odhodlávam dlhšie, ale myslím, že je fakt najvyšší čas.. ak môžte pošlite mi niečo viac o nej na môj mail.. gabika@rebeka.sk.. držme si navzájom palce ...

sisina

Ahojte, chcela by som sa pridat aj ja od toho 2.1., to uz hadam budeme mat doma vsetky dobroty pojedene:) pocas Vianoc som pekne pribrala, tak to musim zhodit! Chcem poprosit Cooldjku: budes taka dobra a posles tu knihu aj mne? Vdakaaaaa!
Na: 8sisina8@azet.sk

8ala8

Mám 20 rokov ( čoskoro 21) ja mam výšku 168 a váhu 77. to je bléé a nie tie važe 53 - 60 kilové váhy. aj ja chcééééém. od 2.1: začínam tiež a cieľom je to dať na 65. tak držte palce.

mary11

janica:sak 54kg,som mala aj ja a tak v oblecenii sa to da niesi tucna,ale pred frajerom vyzliect sa som sa hanbila jak pec:)

janíča

mam 31(vo februári32),162cm a vymodelovala som si 66kg.POMOOOOOOC! (pred 2rokmi som mala depku z toho že mam54.)budem sa snažiť byť vtom s vami,držte mi palce,väčšinou to nevydržím. idem si prečítať,čo ma presne čaka.

mary11

ahojte pridawam sa k wam mam 158cm a 55kg,teeraz su mi vsetky veci male,ked som mala 50 citila om sa celkom ok,no len vianoce a depresia robi svoje.pridawam sa k wam

kacicka

Tak Ahojte ja sa tiez pridam od 02.01.2009 lebo tieto sviatky som pojedla asi vsetko sladke co sme mali doma :)) no tak ja mam 21 vysku 165 a asi 74,5kg neviem presne odmeram sa az ked budem zacinat , dufam ze to tu spolu zvladneme :) knizku niekde mam tak ju musim oprasit a prestudovat ale uz sa tesim kilecka prec! tak zatial :)

cooldjka

ak sa pripojis, tak to uvidime. Nic tym nestratis. Ak vidis,ze to nema zmysel,tak to nechas tak...Sama musis vidiet,ako zareaguje tvoje telo na takuto situaciu, proste v tomto sme kazdy jedinecni a nase tela nereaguju rovnako.v kazdom pripade ti budem drzat prsty.