90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

zabka

mary ja som vahu dala celkovo bokom a vazila som sa az po vodovom dni je to krasne prekvapenie :) no nie vzdy som vydrzala ked si aj ty taka ze musis vidiet prve vysledky tak sa vaz po tyzdni aby si nemala tie stresy...vela dievcatam klesala vaha po UH dni..Ja som to s vahou potom riesila tak ze tu som videla po vodovom dni a mala som iba meter a po tyzdni som sa meriala :) cm su tisim prednejsie ako samotna vaha...holky par aj zistili ze maju vadnu vahu a po mesiaci si kupovali nove :) hi hi tak si ich odskusajte ci vam rovnako ukaze na viacerych miestach a vazte sa na tvrdej podlahe a vzdy na rovnakom mieste :) vyprazdnene a vzdy rano

zabka

majka ja teda neviem, ono je to tak kolko KG tolko vacsinou aj cm z brucha. mala som tak aj ja, aj ine baby co chudli touto dietou...ked budes cvicit nejake cviky na brucho vtedy mozno toho bude viacej a menej kg lebo sa ti zacne robit svalstvo.
ono po prvom tyzdni baby co maju vacsiu vahu schudnu aj 3kg ja som za prvy mesiac mala dole 9kg a 9cm tusim v pase...aj celkovo som schudla 18kg a tak sa to zobrazilo aj na bruchu s cm...

mary11

nebojte sa urcite schudnete ak budeme poctiwo dodrziavat a hlawne prve dni idu kila dole rychl,wed som citala,na tomto fore,ze uz za prve 2 tyzzdne niekto schudol 5kg,ja si mysliim ze po tyzdni budte vidiet ubytok

majka_

inak do toho plesu 22.1 by som chcela schudnut aspon tych 8 cm z bruska. a mohlo by byt take 1-2 kg... to sa da ze?

majka_

mam teda 20 (som neuviedla vek :o) a moje miery take "pekne":

vaha 79 (som pribrala cez vianoce 1 kg)
pas 87
boky 109
zadok 109
stehno 59
brucho 101
ruka 31

no viem, je to dost, ale mamka drzala dietu 30 dni (teraz je uz asi na 80-tom) a schudla za prvych 30 dni 10 cm z bruska, i ked asi len 2 kg. takze mne ide o tie cm nie o kila...

cooldjka

Ja sa tiez mozem pochvalit,ze cez vianoce som nepribrala ani deko a jedla som este viac nez bezne a to nemusim ani robit ziadnu reklamu nejakemu trapnemu vyrobku,ktory stoji majland a nema ziaden efekt. Na trvale chudnutie je najlepsie zmenit zivotny styl v sposobe stravovania a nie pit nejake chemicke koktejly.
mary11:
Ja mam tiez teraz chvilku este prazdniny a v takom depresivnom pocasi sa mi tiez nechce vobec nic cvicit. Asi sa zajtra dokopem rano k taebu co mam na DVD...

mary11

ahojte:)dufam,ze ranajky v pohode:)a chcem sa spytat co robite cele dni??ja sa dost nudiim,nemam co robit,radsje nech je uz skola:)

sopcek

Ahojte dievcata moja. Tak aj ja sa pridavam. Takze mam 74 kg pri vyske 168cm, v pase to mam 87, boky 109 a moje stehienko ma obvod 65 cm. My to spolu dokazeme verim tomu.

lienulka

Ahojte, posielam moje miery. Ja viem sú hrozné, ale prvý krok ako skoncovat s nimi uz je za mnou - a to ovocne ranajky.
Moje miery sú:
váha: 83,8 kg
pás:85
boky:108
zadok:105
stehno:85
brucho:103
ruka:35
pás:85
Dúfam, že o týždeň bude všetko aspoň o 1cm menšie.:o)