90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

kikulka

ja som tiež mala syrový deň,mäso nejem,ale som dosť hladná,ale premôžem sa,zajtra to bude určite lepšie =)

labutica

Ahojte kočky, aj keď som sa dostala k vašemu príspevku iba pred chvíľkou, pridám sa k vám. Mäsko som dnes mala tiež, aj keď s prílohou, ale zajtra to budú iba škroby. Som rada, že som našla niečo podobné a že to možem držať s vami...

majka_

a nedrzim sa celkom iba knihy lebo su tam jedla, ktore mi fakt nechutia a nemusim ich. dnes napr. by som mala mat masko, ale ja v piatok masko nejem, tak som si dala syrovy den

majka_

bola som jednoducho hladna a tak som si dala rano 2 banany a potom som musela si o par hodin dat este jablko a banan, lebo by som bola zjedla asi aj klince. som bola mimo domu. takze dufam, ze to uz bude lepsie :)

maciatko

Ahojte, no ja som si nakrajala morcacie masko na male kostocky a podusila na olivovom oleji s cesnakom a rajcinami, a ochutila provensalskym korenim, a bolo to dobre:) (dufam, ze aj spravne:)

kacicka

Hej hej co na obed to naveceru nemiesajte, ja dneska syrceky :D a zajtra si dam ryzu a hriby to velmi lubim a mozem to jest stale takze uz sa aj tesim , no len dnes som vela toho nevypila asi iba dva caje nejako nebola chut no musim sa polepsit :D

Tak sa zatial drzte :D

veronika

ahojte baby, aj ja som dnes zacala, mam 23 rokov, vyska 160 cm, vaha 58 kg a chcem dat ale 7 dole.prave som dojedla obed a stacilo mi,len problem mi robi pit vodu-nenavidim ju!

zabka

baby robite zakladne chyby :D CO NA OBED TO NA VECERU :)))) len polku bez vyvaru a chleba

citam ze 1jabko asi 3 banany to boli ranajky? Ranajkuju sa 2 kusy ovocia najlepsie ovocie nemiesat aby nenafukovalo a lahsie travilo :-)

ja som dnes ranajkovala 2 pomarance, na obed som si dala cerealny chlieb pol litra acidka. a za tym vyvar zeleninovy. veceru mam o 19tej 2,5dcl acidka :) uz som vypila 2 litre vody a este je len pol piatej :-) uz sa precistujem poriadne beham a beham na zachod :D

lienulka

Kocky, ja som si dala na obed kusok kapra na maslicku s cesnakom a k tomu cviklu.Mnamky
Na veceru si dam varene vajicko. Moze sa to? Nemusim mat znovu rybu ked som ju mala na obed?