Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
takže babenky ja som včerajší prvý deň zvládla celkom ok.
R: jablko
O: kuracie prsia bez kože s paradajkou a paprikou
V: polovica z obedu
vypila som 2 litre čaju bez cukru.
a pohyb: ráno 30 min. cvičenia ( 50 brušákov, 5 min. švihadlo, 5 min na rotačnom kruhu či ako sa to volá, 10 min. na stepery, zase 50 brušákov, a 5 min. švihadlo. ) večer som bola ešte na disco tak tam som taaancovala a tancovala tak pohyb som mala.
som trochu vyšťavená zo včerajšieho pohybu tak dnes rano necvičím, na raňajky som už mala pomaranč.Držte pršteky nech zvladnem tento deň. Na obed ma čakajú zemiačky s kečupom. a zo zeleninou.
Inak je dobré zaviesť si diár denník, ja som si zaviedla asi takýmto štýlom.:
mam tam napísané:
RAŇAJKY
OBED
VEČERA
PITIE ( MNOZSTVO VYPITEJ VODY DENNE, A DRUH čI čAJ MINERALKU)
PREHREŠKY ( či som zjedla niečo čo som nemala a čo)
ŠPORT ( ako som cvičila koľko, aký pohyb som mala )
orem toho nad stolom som si vyvesila kalendárik na celé 3 mesiace a každý večer si potom odfajkujem škrtám že ho mam za sebou.
ja si idem navrait tie zemiacky,lebo uz hladna som:)
lienka,ja som vcera cvicila 8 min. taebo z instruktazneho videa co mam v pc,dneska zase cviky na brucho asi 10 minutove. nebojis sa,ze budes chora,ked ides behat v takej zime? brrrr...radsej na korcule :)
Ahojte kocky,tiez som prezila vcerajsi den aj ked som tam boli chybicky, ale naucim sa. Voda mi problem nerobi. Dokonca som sa odhodlala a bola som si vecer zabehat. Sice len na 15minut,ale postupne to budem urcite zvysovat. Ako ste vy na tom s pohybom? Je to velmi,velmi dôlezite...
Dnes na obed si varim zemiacky a tiez s cibulkou a korenim na americke zemiaky, k tomu budem papat cviklu - moja oblubena priloha. TO ISTE NA VECERU len v polovicnej davke. - som sa poucila zo vcera. A vecer trosku behu - snad. Drzim palce aj vam.:o)
cooldjka:presne tak ja ho tiez poznam,ale trosku inac v skole sme sa ho ucili,ze das uvarit zemiaky v supke,nakrajas cibulku das maslo ono sa rozttopi pridas cibulku,potom vychladnute zemiaky nakrajas na platky,a pridas a prazis,vynikajuce dneska si to asi tiez spravim a aj rodine
dobre ranko babenky,takze vidim,ze vela z vas sa ozaj ozvalo :) dnesny den je skrobovy a musim vam sem napisat jeden svely uplne jednoduche recept,pouzitelny na skorobvy den a je uzasny. Je z knizky,ktoru mam dome-14dnova oddelena strava podla metody Dr.Haya. Ked som to varila prvy krat,cela rodina si nevedela vynachvalit,dokonca aj ocko! :) teraz ked robim,tak musim maxiporcie pre vsetkych :) Tu je recept:
Dame uvarit zemiaky v supke äasi 20 min),pocet zemiakov podla potreby,ale viac,aby sa zvysilo aj na veceru. Zemiaky osupeme, nakrajame na kolieska. Na panvici zohrejeme olej (olivovy) a na to naukladame zemiaky. Posypeme cervenou paprikou sladkou a bylinkovou solou (moze byt aj obycajna sol, Kym sa zemiacky opekaju, ocistime jednu cibulku a nakrajame na drobne kocky. Nasypeme ich na zemiaky a dopekame. Celkovo by sa zemiaky mali piect asi 20 minut,ale to vidite,kedy pomaly chrumkaveju. Odstavime a podavame s paradajkou a mozzarelou (ale kedze nie je bielkovinovy den,tak bez syra: :) Ja si dneska chystam tento obedik :)
danda ty nedodrziavas dni? :-) ci si si dala svoj vlastny harmonogram?
caute kocky ja som dnes ties zacala, na obed som mala dusenu rybu s dusenou zeleninou a do toho trosku par. pretlaku, bolo to dobre .Zeleniny mi este ostalo takze zajtra si k tomu uvarim zemiaky .
majka ja som nikdy s receptami nesla podla knizky :) robila som si vlstne recepty sem tam som nieco omrkla z knizky ked som nemala napad co varit ...
a baby co nemozu vodu....
tak sa ju naucte pit pretoze voda je zaklad...je aj dokazane ze clovek co vypije denne nad 2 litre vody schudne ovela viacej ako clovek co vodu pije len tak zo smadu ze poharik dva...aj ked sa stravuju rovnako...:-) neskor vam voda zacne chybat zacnete ju mat rady :-) ja som ju nepila vobec iba malinovky fanta cola a podobne...teraz sa mi hnusi ich chut. a ked mate problemy s akne tak aj sa vam precisti plet :) len treba vodickovat a vodickovat a ked sme uz pri tom idem si dopit moj treti liter :D