Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
majka_
neni dôležité že koľko ukazuje ručička na váhe, hlavne su výsledky na tele, či sa cíti človek lepšie, či su mu voľnejšie veci a či okolie reaguje pána ty si schudla. vaha neni podstatna. dôležitejšiý je úbytok cm na bruchu zadku... ako na kg na váhe
najviac som ju vydrzala drzat 22 dni a za ten cas som schudla 6 kg. ale to som ju drzala 1. krat. potom som ju skusala drzat este raz, ale to som za priblizne rovnako dlhy cas schudla len 1 kg. ale kedze som sa zacala stravovat zas zle, tak som tie kila pribrala, cize som tam, kde som bola na zaciatku.
moja mamka drzi dietu 80.-ty den a schudla asi 9 kg. po 29. dni sa odvazila a odmerala a hoci vtedy schudla len 1,5 kg asi ci 2 kg, tak mala o 10 cm z bruska menej. a mne vlastne ide o to, aby som schudla len z bruska.
babuľe aké cviky sú dobré na zadok a boky?
majka_
a keď si ju vtedy držala ako dlho si vydržala a koľko si schudla?
inak kečup je povolený?
no a kečup je to isté ako ten paradajkový pretlak či nie? jaaj normálne neviem čo si mam dať na obed a samé zemiaky sa mi nechce vyjedať.
inak neviete ako je myslené dať si na tretí deň tabličku čokolády? ako kocku či celý ten trojkockový rad?
ja som si dnes uz dala 3 kusky pomarancov (2 rano a 1 asi o 3 hodiny po nom) a teraz si robim varene zemiaciky. a dam si ich s kecupom. take som uz jedla aj ked som drzala asi pred polrokom tuto dietu (nevydrzala som...), a schudla som, tak asi to neni velky prehresok.
s tym kecupom neviem...co som pozerala recepty v knihe,napriklad pizza alebo spagety,nikde nie je napisany kecup,maximalne paradajkovy pretlak,tak neviem...
jj aj mam taky kalendarik na odskrawanie to je super wec:-),no a tiez si idem zaviest dennicek aby osm vedela kazdy dne ci som aj sportovala a tak inac as super temto urcite schudnes:-)
Nebojim sa ze budem chora. Uz som kedysi tak behavala cely januar,februar a to skoro kazdy den. Musim spravne dychat - nie ustami. a dobehnem vzdy rovno domov,dam par brusakov, cvicenie na zadok a nohy a idem do vane. A v spalni mame 14 stupnov - takze spime ako otuzilci. Vrele odporucam - nikto z nas nie je chory.
Chodim pravidelne dvakrat do tyzdna na spining - je to fantasticke cvicenie ci na chudnutie, ci na spevnenie svalstva. Len je tam rozna taktika podla toho ci chcem nabrat svaly alebo spalovat tuky...Ktora ste to este neskusali urcite chodte.
baby neviem sa rozhodnúť čo je lepšie ? dať si zemiaky alebo ryžu? inak kečup môžeme k tomu si normálne dávať že?