90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

8ala8

jednoducho nemôžete to brať baby tragicky ak si niekdy date niečo čo nemate - niečo sladke. keď sa neprežierate je to ok. a sladké organizmus tiež musí mať. z tej jednej dobožky alebo par saloniek nepriberiete neviem koľko kíl. len v kľude pokračujte, začiatky su ťažké no babuľe my sa do toho dostaneme a neskôr to pôjde ľahšie.

natalia31

kooldkja to nevadí aj mne ked bolo zle tak som si dala niečo sladké a normálne mi prešlo a na váhe nič nepribudlo

8ala8

cooldjka
to nevadi dobre určite každá z nás trochu zhreší niekedy. ale nesmieš to vzdať. neni to také zlé. však aj sladké si treba dať. len to nevzdavaj a normálne pokraču´j.

natalia31

ahojte dievčatká od pondelka sa ku Vám pridávam, lebo kg sa trochu nalepili ale až také strašné to nie je. Pred vianocami som diétu držala asi 3 týždne a schudla som 5 kg a potom som prestala cez sviatky som sa vôbec nekontrovala a koláčiky som jedla ako keby som ich nikdy nejedla ale pribrala som len 2 kg takže som aj rada. Myslím si že sa to dá zvládnuť ale aj tak mi treba zhodiť 10 kg držte palce určite to spolu dokážeme ked sa budeme podporovať ahojte.

cooldjka

ja som prave dostala abstak a vyzrala som asi 5 saloniek Milka zo stromceka :-/ velmi sa za seba hambi..raz darmo..odvyka sa tazko..

8ala8

aj ja som akurat doobedovala mala som tiež varené zemiaky s kečupom a k tomu jednu paradajku a papriku. zatial sa držíme hadam do večera to vydržím bo keď vidím čo všetko dobré máme v kuchini a v ladničke aaaaa.

majka_

no ano, ja viem, ze nie je podstatna rucicka na vahe, mne teraz najma do plesu (a uz aj sestrinej svadbe o par mesiacov) zalezi len na centrimetroch na brusku a zadku a stehnach. tak dufam, ze sa mi to podari.

ci kecup je priamo povoleny, to som sa nedocitala, ale nepribrala som z neho :o). teraz som si dala varene zemiaky s kecupom a dala som si k tomu cervenu kapustu. a bolo to priam uzasne. ale som strasne najedena :o)...

cooldjka

tak si daj,aspon budeme vediet ostatne,ci mozme alebo nie.:)
tiez som rozmyslala,co si zajtra nakydam na spagety.asi zmixujem pretlak s kecupom. :D