Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
caute baby...ja som si dnes dala rizoto z ciceru a rajcinou, ochutila korenim na grilovanie a bolo to dobre, ryze som dala podla receptu co bol v knihe a rozdelila na 2 casti 2:1, a teda bolo toho dost:) zajtra mam pizzu podla receptu:) a naveceru si chutim na kolace, co mame este vianocne:D
ja som sa v knihe docitala (ak sa nemylim), ze som mala mat pripraveny dneska aj zeleninovy bujon. tak som si ho trosku uchlipla okrem tych zemiacikov. tak do toho 29. dna by som chcela bez chleba (hoc i celozrnneho, hoci ten sa moze) a chcela by som aj obmedzit tie sladkosti povolene v uhlohydratovy den (vraj sa tam mozu 3 kusky kolacikov ci co...). viem, ze cokolada na varenie je povinna, takze tu si dam. uz len zacat cvicit... sestra mi hovori, ze idem na to dost drasticky, ale ked mne ten chlebik nechyba. a dnes som po zemiacikoch bola na obed tak najedena, ze som uz nevladala...
Babulky, ked ste hovorili o tych prehreskoch. Dnes som robila manželovi fašírky, tak som tiež jednu guľgu veľkosti orecha ochutnala. Potom som si dala ešte jednu do úst, ale tú som len rozžuvala a vypľula - čiže pôžitok z chuti som mala, ale nezjedla som ju.
A čo budete patať zajtra? Ja špagety so zeleninovou omačkou
NO kocky nie sme tu preto aby sme sa vytahovali kto ma original knihu a kto ju mam vo worde zabka iba povedala ze tam chybalo par zasadnych veci a natom nie je nic zle, cielom nas vsetkych je SCHUDNUT a kto naozaj chce SCHUDNUT tak sa nebude zaoberat ci ma niekto original alebo nie . Ja som tiez mala knizku vo worde ale povedala som si ze chcem SCHUDNUT a tak som si aj knihu objednala a precitala som si ju viac krat, chcem SCHUDNUT tak musim aj nieco obetovat ako napr. niekto tu spominal 10 eur za knihu. Ale ako som povedala nie je dolezite ci niekto ma knihu alebo nie hlavne ze chceme schudnut a nato mile kocky by ste nemali zabudat!
Ak som niekoho urazila sa ospravedlnujem ale musela som nieco napisat pretoze sa vzdy tesim ked si idem precitat prispevky ale toto ma tu fakt dostalo :(
ja som si raz prekopirovala tu knihu, ale kdesi som ju zasila. ja by som si ju osobne nekupila, lebo i tak by som nevarila podla tych receptov, ale kombinovala by som si suroviny, ktore mam ja rada. niektore druhy ovocia som este ja osobne nejedla (napr. mango). a tu tabulku malicku co je pri kazdom 29. dni si prepisem vo worde alebo tak...
žabka ešte koľko krát sa budeš chváliť, že ty máš original knihu a my mame len kópiu vo worde?ja by som si tú knihu osobne nekúpila, aj tak som ju len raz prečítala a stačilo.stojí € 10 a ja radšej ďalších € 10 doložím a kúpim si pernamentku do posilky.
ja som si na ranajky dala polku ananasu na obed dusenu zelleninu a kukuricu a zeleninovy vyvar... co sa kecupu tyka tak ten mozete jest ku vsetkemu.
Ala uz som ti pisala v rp ze to je jedna kocka neviem ci chces asi pocut ze cely riadok :D hi hi ono to mate blbe ked si nekupujete knizku ale posielate si wordove podoby jednu som citala ale dost podstatnych veci mi tam chybalo...
ahojte aj ja by som sa k vam xcela pridat.tiez som zacala dietu 2.1. len som nemala cas sa odmerat a odvazit tak to pisem teraz...vek:26 vyska:166 vaha:66 pas:83 boky: 99 stehno: 59 nadlaket:26..xcela by som schudnut 10 kg ale od kedy sa poznam :))) som nemala pod 60 tak uvidime.zatial mi to ide nezhresila som len svicit byt to xcelo.som na vianoce dostala ten ab rocket ale nie je taky uzasny ako v reklame:)
ahojte dievcata. Ak by som mohla velmi rada by som sa k Vam pridala.
Som Maria, mam 158 a na vlastne pocudovanie 52 kg... zvacsa v zime... cez sviatky mam tak 55... a velmi ma to potesilo,ze som schudla aj cez toto kritecke obdobie hojnosti a prezierania :-D... .
Moj recept:-)... nicim sa nelisi .. je uplne tuctovy ale predsa pravdivy.. .Vecer nejem... pijem len vodu,dzuse,caje bez cukru ... ziadne sladene coca coly a pod. Jem pravidelne a dost sa oproti minulosti krotim v davkach ... a uplne mi aj stacia mensie davky. Ludia jedia privysoke davky popri tom,co v skutocnosti potrebuju.. . Samozrejme si aj doprajem sem tam ... ale s mierov ... trebars rano ... .Pohyb mi nechyba .. mam orbotrek a zamakam si na nom par krat v tyzdni. Prajem Vam vsetkych kočkam chudnucim ...Vela trpezlivosti,pevnej vole.. sebavedomia:-). Moj ciel: 48-9 kg .