Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ja som sa dneska vazila a vaha ta ista:)ale tak po 2 dnoch co mozes cakat,baby kedy sa idete vaziiit??ja radsej naozaj az po prvom vodovom dni,lebo nechcem byt sklamana,wcera som to zvladla,dneska spagety:)
mas pravdu cooldjka pekne si to napisala :) moja rec :)
inak vrele odporucam jest grepy,pretoze je to znamy tukozrut. mama donutila este volakedy pred 100rokmi oca drzat grapefruitovu dietu a zhodil za 5 dni 5kg.takze moje ranajky tvojri 50%grep. Cervene grepy su lepsie(sladsie) :)
dakujem za dobre tipy,skusim ich dneska aplikovat-s tou zeleninkou,ak by som mala zase ten problem aj dnes...
maciatko-ved ja pijem stale a vela :) inak studujem v Nitre na SPU-europske rozvojove programy a ty?
zabka:mne je to ukradnute,ci mas knihu alebo nie a tento slovny suboj o knihu siel mimo mna,no ked som si precitala tieto riadky,ostala som len v nemom uzase...si povrchna a vytahovala si sa nielen s knihou,ale aj s tym,ze ty ju drzis uz DRUHY krat a my hlupane este len prvy a k tomu si nas isto este vsetky uriekla,aby sme neschudli ani kilo...neprekvapilo by ma to...aj tak som nerozumela,preco tu prispievas,ked si sa vo vedlajsej diskusii vyjadrila,ze sa v tejto "necitis byt doma".tak tu neprispievaj,nikto nie je zavisly od tvojich rad...dovi dopo.
dobreee ranko dalsi krasny den pred nami :) no ja mam tiez knihu vo worde a viem co s cim kombinovat a zvladam dietu a neprudim tu :))))
jeeeeezuuuuus maria :D hej jasne vytahujem sa originalom ha ha boooze baby vam uz fakt niektorim presibava :D len som poznamenala ze v tych wordackych nieje vsetko... ach jaj no neviem na co tu chodite ci kazit druhym dni alebo co ste nervozne z toho ze nezvladate dietu? no neriesim dlabem to tu :))) clovek chcel len poradit lebo niektore ako citam vobec to nemaju prestudovane a hned sa do toho pustaju nevedia zakladne veci co s cim kombinovat ze sa ma jest aj ten vyvar a co vlastne mozu a co nie...ja uz to mam za sebou chcela som este raz pokracovat s vami pripadne vam pomoct. no budem pokracovat sama a sem tam nahliadnem a posmejem sa ako vam zakladne veci unikaju :))) dovi dopo
Tak podavam dnesne hlasenie :D dnes na ranajky nic som neskoro vstavala tak na obed bola ryza a na veceru ktoru som mala okolo 18tej ciez ryza dnes som si napustila flasu vody a 2litrik som vypila a k tomu este caje a teraz mam pocit ze mi roztrha brusko no a hlad ma nejako zacal teraz trapit tak som sa rozhodla ze dam sprchu a idem rychlo spat nech je uz rano :D
No a k tomu ze pocitujes hlad este tak skus ako sa zobudis vypit vodu , potom caj a az za nejaku hodku sa naranajku potom obed no a veceru a ak budes hladna potom tak si daj napr. kusok rajciny alebo mrkvu chrumkaj je lepsie poobede ked zijes zeleninu ako ovocie a to tiez aj ked je vitaminovy den do takej 15tej by som vam odporucila ovocie a potom radsej zeleninu ci uz v teplom stave alebo studenom teda mne to viac pomahalo a aj ovocie ma dost cukru v sebe takze preto je zelenina vhodnejsia v neskorsich hodinach :) ah jo som hladna musim ist rychlo spat lebo si myslim ze by som asi navstivila chladnicku a to nechcem :D takze zajtra sa tu uvdime zatial sa drzte a zvladneme to :)
cooldjka..ja ked som hladna medzi jedlom vela pijem, veelmi vela pijem, vodu, mineralku, nesladeny caj, tiez mam skuskove a ucim sa, cely den sedim a myslim na jedlo:D ale mam nastavene hodiny, aby kazdu hodinu pipli a vtedy vypijem pohar vody (alebo caju) a nemam az taky silny pocit hladu a zaroven tym dodrzim limit vody za den:)akurat potom casto chodim na malu:D..btw: co sudujes??
odhalila som prvy problem a to ohladom casu stravovania. Rano skoro vstavam-som hladna,tak naladujem 2ks ovocia plus malu madarinku a idem sa ucit,no uz okolo 11 sa neviem sustredit,lebo myslim na obed a zacinam byt hladna. Tesim sa,kedy budem konecne jest,vydrzim maximalne do tej pol 1. tak som super napakana,zase sa ucim a proste pocitujem potrebu navecerat sa okolo pol 5 uz,lebo mi stravi obed a zase s aneviem sustredit na ucenie :) tak sa naveceriam a o pol osmej mi proste zase skvrka v zaludku. Tak som to dneska ukojila krajcom celozrnneho chleba,aj ked som asi nemala,ale je to otrasny pocit,hlavne,ked viem,ze sa mi treba vela ucit a sustredim sa na hlad.A toto ma caka najblizsie tri tyzdne,lebo mam skuskove.keby som mohla behat po vonku a s priatelom,tak na to vobec nemyslim,ale takto...hroza.neviete niekto, co s tym?