90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

cooldjka

suzen20 (citujem z knihy o diete):
"Cielom 90dnovej diety je nielen strata kilogramov, ktore mate navyse, ale aj zmena metabolizmu v organizme. To je záruka, že si svoje kilogramy aj udrzite"

cooldjka

hovor mi nieco,ja sa tak tesim na ten fajnovy obed,ze mi neuveritelne skvrka v bruchu.bracho mi este musi skocit po paradajky do shopu :)

8ala8

no zatial sa celkom držím aj keď sa musím priznať že včera ku zemiačikom som si dala 2 osmažené karfioli. :( ale tak hadam až tak mi to neublížilo. keď som začínala som mala 78-77, dnes keď som sa vážila som mala 77-76. tak také kilečko mam dole. ale to som zase bola na disco a to kilečko vytancovala :D ale baby pochvalte ma sedela som celý večer len na minerálke a kukala ako sa kamošky opíjaju, ehm no ale neni to buhvi co.
dnes mam kolienka s kečupom a paradajku a papriku si do toho ešte pokrajam. aaa nech už je obed som hladnáá.

cooldjka

ja si iem urobit spagety podla dna XI.

babuliatko: este skus raz napisat,ze co je to ten kuskus,kde to zozeniem,kolko to stoji,ako to vyzera a co s tym mam urobit... ?:) dik moc.rada by som sa naucila nejake ozaj chutne recepty,lebo tie z knihy mi moc nevonaju,tak budem rada,ak podrobnejsie rozpisete,co obedujete. :)

8ala8

no ja mam v pláne sa vážiť každý týžden v piatok tak orientačne.bo váha neni podstatná dôležitý je úbytok centimetrov. a merať obvody pasa, bokov, a stehien budem až vo vodovom dni.

majka_

ja si davam dnes spagety s kecupom. chcela som si dat na vrch struhany syr, ale som si spomenula, ze syr nesmiem :o), tak si dam bez syra. vcera som bola velmi nedockava a odvazila som sa a som mala 78 kg (som zacinala so 79 kg). bolo to sice po 2 dnoch, ale je to asi dost individualne, lebo raz som nemala ani po 15 dni kilo dole. drzim aj vam ostatnym palceky, aby kila sli dole spolocne :o).

babuliatko

samozrejme ze je to ulhohydrat hehe. vyrabana z tvrdej prenice dobra ako priloha k jedlam mne to chuti ako tarhona,ale je to lepsie na pripravu lebo sa na to nemusi davat vobec poroz len sa to da ro horucej vody zamiesa a necha stat a potom sa hned komzumuje.

babuliatko

no ja mam blbu vahu takze mne je jedno kedy sa vazim ja skor spoznam na obleceni ze co a kolko islo dole...xcem tak po 15 dnoch sa vo fitku odvazit a zmerat alebo az po vodovom....no ja mam dnes kuskus so zeleninou,ale este som neranajkovala len vodu caj pijem..