Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
8ala8: ale dnes je predsa uhlohydratovy den, tak na veceru si mozes dat kolac nie? ci ked si das namiesto kolaca tu fajnu buchtu od babky, to bude asi velky prehresok? ci ani nie? si myslim ze nie, alebo vychadzam z toho, ze na obed si v uhlohydratovy den mozes dat pizzu s paradajkovym pretlakom a zober si, ze z coho sa vyraba pizza - kysnute cesto. tak si myslim zas, ze jedna buchta asi nebude velky prehresok, ci hej?
noo tak ja zatial hlad moc nepocitujem, sa stale nalievam vodou:)a celkom sa da...este som sa nevazila, ale uz sa citim daka lahsia:D(asi si to moc vsugeruvam:).cooldjka..ja som na prifke v Ba na biologii, 3. rocnik...sa bojim, ze ked budem mat statnice, tak priberiem.. stres a tak...tak mi drzte palce:)
samozrejme ze je to ulhohydrat hehe. vyrabana z tvrdej prenice dobra ako priloha k jedlam mne to chuti ako tarhona,ale je to lepsie na pripravu lebo sa na to nemusi davat vobec poroz len sa to da ro horucej vody zamiesa a necha stat a potom sa hned komzumuje.
babuľe viete čoho sa bojím?
mamina išla včera kuknúť babku ( jej mamu) a dnes poobede sa vráti. a na 100% donesie tie babkine vynikajúce koláže z kisnutého cesta, kopu dobrôt, a tak. vždy to tak bolo že mamina sa vracala od babky nabalená dobrotami. a bojím sa že niečomu z toho neodolááám pomoooc držte palce nech tie paprčky moje sa toho ani nedotknú. asi keď príde vypadne vonka kdesi s kamarátmi nech ma to neláka.
mary11
no ano idu rýchlo. ale to sa neni čomu čudovať bo som tieto dni mala ozaj veľa pohybu. v piatok rano pol hodina cvičenia ( 50 brušakov, 5 min. švihadlo, 5 min. rotačný disk, 10 min. steper, zase 50 brušakov, a 5 min. švihadlo.
večer dosco kde som fakt kdesi od 23.00 - 3.00 tancovala stale.
v sobotu som bola v tulipe s kamoškou pešo sa prejsť a večer zase na disco kde som pretancovala celú noc. takže je to pohybom teraz mam svalovicu trochu. rano som nevladala ani cvičiť.
každý pohyb je dobrý, ano chodievaj na prechadzky, vymeň výťah za schody. keď ideš do obchodu čo je pri baráku zabehni tam. a tak. nejde o to aby si fest posilovala ale aby sa ti telo trochu hýbalo. žase moc pohybu a polilňovania tiež neni dobré lebo telo si zvykne na záťaž a potom úbytok kg sa nedostaví.
dakujem cooldjka
no budeme si musieť 3 mesiace zvyknúť byť v baroch o minerálke. aspoň že narodky mam v apríli :D fuu to budem mať po diete a to sa alkoholu môžem nabažiť. hehe :D
vy ste uz hladne??skuste viacej pit!!!no ja som dost nafuknuta ale to asi preto,ze ma menzes vobec nemam chut na jedlo,a inac 8ala8 tebe fakt tie kg idu rychlo dole gratulujem,a mozem sa spytat co robievas cez den ci si v pohybe a tak??lebo mne vtedy ked som sa cely den hybala rychlo sli kg dole,ako teraz ked som doma:(asi zacnem chodit na dlhe prechadzky s frajerom:)
no tak ale nemozes verit vsetkemu co sa pise!to by bolo velmi naivne...to mas ako s tabletkami na chudnutie napriklad, slubuju hory doly a niektore no nic moc...na kazdeho to inako zabera...
este som zabudla,ala,si sikulka :D viem,co to je sediet v bare o mineralke.. :)