Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
Baby, aby ste nemysleli stale na jedlo, mali by ste sa nejako zamestnat. Ja mam teraz tiez skuskove obdobie a navyše pracujem na diplomovej praci, pretože v maji mam štátnice. Pri tom všetkom sa musím venovať mojej 2,5ročnej dcérke. Takže taký zhon troška, pri ktorom veľmi ani nemám kedy myslieť na jedlo. Ale keď to príde...Včera večer pri telke som chrumkala slnečnicové semienka. Len pre ten pocit,že som hladná a niečo jem.Lebo tiež večeriavam už okolo piatej a chodim spat o polnoci, tak som dovtedy nieže hladná, ale taká nesvoja. Preto si aj večer varievam liter čaju s antioxidantmi.
Teším sa na zajtrajší vitamínový deň.
Tiež podotýkam, že táto dieta nie je tríznenie. Môžeme jesť úplne všetko, len nie v kombinácii. Jeden deň jedno, druhý deň iné. A poznáte inú dietu,kde sa môžu jesť aj sladkosti? Ja nie...:o)
ak chceš schudnúť, môžeš jesť čokoľvek, ale každé sústo 30 - krát prežuj, môžeš jesť všetko spolu, nabrať si normálnu porciu, na akú si bol zvyknutý, ale veľmi dôležité je prežúvanie, nie rýchlo hltať. Mne trvá obed cca 35 min., kým ho zjem, touto metódou a za dva roky som nepribrala.
suzen, úplne s tebou súhlasím. Mám s tým svoju skúsenosť. Začínala som asi tak, že som po pôrode schudla a bolo treba ešte 7kg schudnúť do pôvodnej hmotnosti. Začala som s diétami a teraz mi je treba schudnúť do pôvodnej hmotnosti 20 kg!!! A to už som niečo schudla, ale bez diety a po svojom. Pokračujem po svojom a verím, že to pôjde, bez výčitiek a jojo efektu. Pomaly, ale navždy!!!
ale takked si citam boze ja porusim, boze ale ja si nemozem to ja si nemozem to...
ja jem vsetko!schudla som 6 kil a som na to hrda..a netrapim sa niecim ci nieco mozem alebo nie...
ja poznam taketo diety...najprv ta to strasne nadchne ze ako ti idu kila dole..potom zacnes zhresovat a nebudes dodrziavat dni...pojdu ti trochu kila hore a buduuuu depky...verte mi...ja to poznam...ale drzim vam palce...aby sa vam to podarilo
nechem vam zle alebo tu do vas rypat alebo nieco podobne...normalne sa len patam..=)tak aby tu nevznikli nejake utoky na mna...
sezen...podla mna toto nie je tryznenie, poznam aj horsie diety kri ktorych clovek vela nemoze zjest a je stale hladny tato je skor o tom ,ze nemozes jest prave to na co si zvyknuta, takze urcite sa netryznim a bude to mat svoj vysledok.
do kelu preco moje spravy pridava dva krat :) jeej ako to mas pekne vypocitane :) ja tiez urcite porusim lebo idem za priatelom na vikend a ten ked uvidi co budem jest tak iste mi zmeni jedalnicek
boooze takto sa tryznit!
samozrejme ze je to ulhohydrat hehe. vyrabana z tvrdej prenice dobra ako priloha k jedlam mne to chuti ako tarhona,ale je to lepsie na pripravu lebo sa na to nemusi davat vobec poroz len sa to da ro horucej vody zamiesa a necha stat a potom sa hned komzumuje.
no prave som zistila, ze budem musiet porusit fes aj 1.2. vychadza mi totiz skrobovy den... :o(... mohla by som si dat sice len zemiaciky so zeleninou, ale ked bude komplet rodina na slavnostnom obede, tak asi by na mna pozerali jak na vyjavenu, ze co jem iba zemiaky... to sa asi nepatri. a zasnuby su len raz...
ja zatial az tak velmi nehresim - len som vypila asi 1 dcl ochutenej malinovej limonady. ale to som ani nevypila vela, lebo mi nechutila... viem inak, ze budem musiet 22.1 a 1.2 zhresit. 22.1 mam totiz fakultny ples a tam mam zaplatenu veceru a 1.2 ma moja sestra zasnuby, tak urobi doma obed taky slavnostny ako ona vie (co znamena par kopiek ryze, opekane zemiaky, 2 druhy maska a zeleninu...). kiez by mi vysiel bielkovinovy den - tam by som si mohla dat to masko (robi dusene) a zeleninu iba...