Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
my tiez nic nemame som zjedla posledny pomaranc co ostal:(((( musim ist nakupit na par dni.dokonca ani citron do vody nemam:)
ja uz neznasam jablka,3 den za sebou co mam na ranajky:(,lebo nic ine doma nemame:DD,no ale dneska som si dala 2 kiwi,na obed si dam salat a wcera 2 banany dneska planujem aj daku prechadzku,lebo aj chodzou sa chudne:-)
ja asi nemam rada ovocie:) uz:)))
wcera som skakala na svihadle 15min takze v pohode,noo dneska rano planujem behat a napravit ten vcerajsok a ja by som si uz v obchode kupila tu vyzivu ako dobre ze ste napisali,si radsej spravim mrkvu s jablkom
Ahojte baby a obzvlast zdravim cooldjku,ktora to cele vymyslela. Ja som sa k vam sice nepridala toho 2.1 ale to preto,ze som vas az teraz objavila. Ale rata sa aj to ze predsa,ne? Mne by sa uz teda patrilo schudnut a to nie len kvoli sviatkom,takze vam budem skutocne velmi povdacna ak mi poradite. Ja mam 33r a po 30r to uz veru ide velmi tazko. Chcela by som velmi pekne poprosit o preposlanie nejakej ucinnej ditiety na pepsi29@azet.sk ja sa tesim a kazdej jednej z vas drzim prsteky aj na nohach,aby to dotiahla presne tam kam chce. A inak prajem vam vsetko naj naj naj v novom,dufam uspesnom ROKU.
nie baby, ked je vodovy den, tak sa musi pit iba voda. ziadne dzusy ani caje.
ked mas vitaminovy den, tak ovocny dzus je povazovany za jednu porciu jedla. takze by sa nemal pit len tak pocas dna. ja pijem vodu s troskou citronu, alebo bylinkove caje.
..majka...podla mna detska vyziva sa nemoze lebo tam sa dava cukor, ale nie do kazdej.ale dala by som si ju :)a k tym dzusom neviem ja by som asi pila riedeny este s vodou a nie je nahodou to povazovane za jedlo len ked e vodovy den?
ovocna vyziva sa nemoze vo vitaminovy den ze? len preto sa pytam, lebo kamaratka raz drzala tuto dietu a vo vitaminovy den si dala vyzivu. tak ma zaujima ci urobila chybu ci nie. ale podla mna hej... co myslite?
daj si za trest 50 brusakov a budete si s horalkou kvit :)
...ale ved dneska sa to moze. je tam napisane kus torty alebo 3 drobne kolace,ci peciva,tak si plus minus v norme,tym sa netrap. jednou horalkou nepriberies kilo :)