Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
veronika,
to s tym dzusom nie je tak celkom pravda, pretoze vo vitaminovy den sa ma vypit pohar dzusu na desiatu. takze to neznamena,ze ked vypijes dzus,nemozes uz obedovat.
mas to v dni IV:
Ranajky:mango, alebo salka čerstvych jahod ...
Desiata:pohár ovocneho alebo zeleninoveho dzusu
Obed:Zapečené ovocie
Olovrant:6 jadier vlašských orechov, salka caju
Vecera:roztlaceny banan posypany orechmi
Kezde bezne v ine dni nedesiatujeme,tak logicky dzus nemoze nahradzat ziadne jedlo. Je to samostatna cast stravy-vo vitaminovom dni. Nieze sa niekto napije dzusu a do vecere uz nebude nic jest :)
cooldjka:wed kludne s daj jeden kompot ta nezabije,je tam cukor a ved podla mna ta vyziva nieje az taka hrozna skor de o kj ako o cukor ma na 100g je to 250kj takze jedno balanie ma 500kj a to je ako jeden banan
nie baby, ked je vodovy den, tak sa musi pit iba voda. ziadne dzusy ani caje.
ked mas vitaminovy den, tak ovocny dzus je povazovany za jednu porciu jedla. takze by sa nemal pit len tak pocas dna. ja pijem vodu s troskou citronu, alebo bylinkove caje.
v knihe sa pise,ze vo vitaminovy den sa mozu jest aj ovocne kompoty...to ako myslia klasicky kompot ako mama robi,ze zavara? lebo ja iny kompot nepoznam a tieto predsa,aj tie v konzerve z tesca obsauju vela cukru.to mozeme jest?alebo vy poznate nejaky iny kompot?
ved ja vam to len prajem babulky =)len viem co hovorim...ked vas skor lakam na to aby ste mohli papkat vsetko...a nie sa obmedzovat co v aky den spapkate...
zo zaciatku aj mne vaha isla rychlo dolu aj pol kila zo dna a den...lenze mi to dost kolisalo...potomm sa to ustalilo, telo si zvyklo na urcitu zmenua teraz mi idu kilecka pekne pomalicky ale natrvalo dolu...=)ked sa miernim tak chudnem a ked doslova zeriem tak mi vaha zazracne stoji =)co som rada...k dnesnemu dnu som schudla 6,5 kg a ubytok z pasu 6 cm, z bokov 7 cm, zo zadku 6 cm a zo stehien 5 cm...keby sa mi podarili este raz take vysledky bola by som stastna ako blska =)
vcera som zjedla plny tanier spagiet,ktore boli uuuzasne a vecer dva kolace,bola som taka prejedena,ze az,takze vycitky svedomia rozhodne nemam. Dneska som sa vazila, mam o kilo menej,ale este mi to vsetko lezi v traviacom trakte,tak to najprv musim dostat von a realnu vahu zistim asi az zajtra rano. Som zvedava,ci sa mi podari prekonat magicku hranicu 64,5 kg,lebo zatial sa mi to este nepodarilo,odkedy som pred troma rokmi pribrala.Vzdy som bola bud na jej hranici alebo vyssie.Dnes rano som mala 65,5,ale ako hovorim,som "plna"... :o)
cooldjka
a jedavala si pred tym tolko ovocia ako teraz?ked nie tak to ze teraz primas tolko vitaminikov ti priaznivo posobi na plet a nie podla mna celkovo dieta
a nieje pre vas lepsie aby ste mohli jest uuuuplne ale uplne vsetko a chudli??ako drzat nejaku ietku pri ktorej budete mat vycitky aj z jedneho kolacika?hm?
potvrdzujem pozitivne ucinky diety na plet. Mam problemovu plet a asi od oktobra,odkedy mi dosli masticky od koznej a bola som leniva si ist predpisat nove mi kazdy alebo kazdy druhy den pribudla do zbierky nova vyrazka,ci uz len mala cervena bodka alebo aj nahnisane kopceky. Odkedy drzim dietu, rychlejsie sa mi hoja tie,co som mala a neurobila sa mi ani jedna nova. mam tvar pomaly ako detsku prdelku :) takze super!:)
tak dnesny den bude utrpenie...ja ovocie nejako extra nemusim,ako na ranajky sa to da zvladnut...ale cely den, och boze... :( hadam to nejako skombinujem.. :)