90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

zuzkadurka

ahojte,
tiez som zacala 2.1., vek 28, vyska 173 cm, vaha k 1.1.09 71,5kg (26.12.08 som mala tak 68-69kg, asi som pribrala z vody, fakt neviem). Zacala som tak trochu pozvolna, kazdy den som cosi porusila. Na obranu vsak dodavam, ze sme s priatelom dost sportovali a ked idete na 4hodinove bezky, ovocie mi veru fakt rano nestaci. Ale snazim sa porusovat principy naozaj len vo velmi vykonne dni. Inak uz som 2 krat brusakovala, v sobotu bezkovala, vcera plavala. Najhorsie je, ze moj priatel strasne dobre vari a robi taku miernu sabotaz, ze vcera prihodil do paradajkovej omacky troska klobasky, takze to mam tazke...:-)) ani som sa este nemerala ani nevazila, ci som za tieto 4 dni nieco schudla, snad to na zbadam na veciach :-)) neviete nahodou, ked sme aktivni sportovci, ci to mozeme teda jemne porusovat, aspon s tymi ranajkami pred sportom?

cooldjka

alebo sa nam chce odplatit za to,ze sme ho/ju urazili? uz mi napada niekto,kto sa pred tym podpisoval na "z",hral sa na mudreho, dostal tu na frak a teraz nam to tu zneprijemnuje.

majka_

no tiez si myslim, ze ten text je tu kopirovani hodne vela krat. "veronika" by sa inak asi prihlasila alebo co. ved neni problem napisat meno "veronika" a skopirovat jej text.

veronika

nie baby, ked je vodovy den, tak sa musi pit iba voda. ziadne dzusy ani caje.

ked mas vitaminovy den, tak ovocny dzus je povazovany za jednu porciu jedla. takze by sa nemal pit len tak pocas dna. ja pijem vodu s troskou citronu, alebo bylinkove caje.

smailinka7

Ahoojte,maam takuu prosbu nemohol by mi niekto poslat jedaalnicek apon na tyzden ,ze co maam jest,lebo na kazdej straanke nieco inee ta nevem co zaberiee,prosiiim,a tiez drzzim palce aby sme to vsetky zvlaadli,ja zacinam oddnes,prosiim moj e-mail:smailinka7@azet.sk

labu77

Ahojte baby,
aj keď som sľúbila, že začnem od 2.1. žiaľ mi to nevyšlo, ale chytila som sa s vami aspoň na dnešnom dni. Začnem ovocím a zajtra si dám mäsko. Ja som ju držala pred Vianocami, a musím povedať, že to bolo super, schudla som 6kg, len teraz sa mi o sviatkoch, nejako nahromadili, ani nie kg, ale skôr sa necítim dobre.
Včera som si dala 100brušákov, a rozhodla som sa, tú permanentku čo mám, budem 2x týždenne využívať. Len dnes musím v noci do práce, tak to vyriešim domácim cvičením. A zajtra si dám za odmenu saunu.
Už viete čo si dáte zajtra k obedu?

veronika

nie baby, ked je vodovy den, tak sa musi pit iba voda. ziadne dzusy ani caje.

ked mas vitaminovy den, tak ovocny dzus je povazovany za jednu porciu jedla. takze by sa nemal pit len tak pocas dna. ja pijem vodu s troskou citronu, alebo bylinkove caje.