Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka
podľa môjho názoru sa môžu jesť prave tie kompóty, si vezmi že ovocie obsahuje tiež cukor. a čudovala by si sa koľko cukru je v takom ovocí.
prave som dorobila to zapekane ovocie,nie je to nic moc...ako keby nakrajane,len houce.hmmm..sklamana som..
a inak dnes rano (juj hrozna som, vzdy sa vazit musim...) som sa odvazila a mam dole 1,5 kg (vaha je 77,5 a mala som 79). brat sa rehotal, ze to len je voda, ktora zo mna "vytiekla" :o), ale i tak sa tesim, ze vidim mensie cislo na vahe. chcem sa odvazit az v sobotu, tak dufam, ze nebudem velmi zvedava :o)
ja som dnes zjedla zatial len 2 banany. mame este doma pomarance a jablcka a aj susene slivky, tak si odoberiem trosku tych susenych sliviek a najma vodu budem pit, cajiky a tak... takze fajnucke bude. snad vydrzim. a zajtra by som si snad dala aj masko uz... lebo v prvy den totiz vychadzal piatok a tak som si dala syrovy den, lebo masko v piatok nejem. tak som bola na syroch. ale masko, resp. tepla strava mi v bielkovinovy den chyba :o). si dam len tak dusene so zeleninkou alebo s cim.
nie baby, ked je vodovy den, tak sa musi pit iba voda. ziadne dzusy ani caje.
ked mas vitaminovy den, tak ovocny dzus je povazovany za jednu porciu jedla. takze by sa nemal pit len tak pocas dna. ja pijem vodu s troskou citronu, alebo bylinkove caje.
Ahojte žienky, no ako ste na tom dnes?
Ja som mala na ranajky 2 kiwi a bola som si kupiť konzervu ananasu. Ten tie pomáha spaľovať tuky. Síce asi viac v čerstvej forme, ale taký som nezohnala. s tým karfiolom je to super napad, alebo aj brokolica moze byť dobra. Ja som si robievala tiež cibulku, papriku a rajcinu nakrajanu na kusky, pripadne uhorku a cukinu a to vsetko som na olivovom oleji troska podusila a posipala korenim na grilovanu zeleninu. Bolo to tiež super jedlo. Aj to pečené jablko nie je na zahodenie. Dajte ešte nejaké recepty, aby sme tento deň vydržali vo forme. :o)
ahoj,dievčatá,ja som tu nebola už 3 dni-popri svojich chlapoch sa nedostanem,ale som rada,že nás je toľko.Cez Vianoce som pribrala 4 kg!!!,ale už dnes mám 3 dole.Potvrdilo sa,že tie ľahko nabrané kilečká je treba ihneď dať dole,kým sa neprilepia.Ja mám dnes uh,lebo som začínala vitamínovým (kôli tým 4 vianočným nažratým kilám
to nie je zly napad s tym karfiolom...kolko kusov si ich budes robit? kym som doma,tak si asi zapeciem to ovocie v rure,ak je v knihe a varit budem na intraku o 4 dni :)
ahojte baby dlho som tu nebola..teda 2 dni,dietu drzim od 2.1-celkom a to da len vecer byvam hladna jak cert, vcera som mala spagety a na vecerz jeden kolac a kusok cokolady a to som jedla 18:30 a odvtedy nic-byvam hore aj dopolnoci..vydrzim, ale s nervami-nevadi musim vydrzat.dnes mam vitaminy a na obed si dam uvareny karfiol--cooldjka skus aj ty sak nemusime jest len ovocie vo vit.den..no nie?