som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

orešanka

Myslím, že Sladká veľmi dobre vystihla jednu vec, keď necháš na žene celú domácnosť aj starostlivosť o deti a ty nie si doma, tak nečakaj, že hneď ako sa ti uráči doraziť domov sa ti celá žeravá vrhne okolo krku. Chcela by som raz zažiť takúto výmenu - muž pôjde rovno z roboty pre deti do škôlky, odtiaľ na nákupy, zahrá sa z deťmi, navarí mi a keď prídem ja domov od maséra alebo kamošky naloží mi na tanier. Samozrejme, že po mne sprace, umyje deti a dá ich spať a keď konečne dorazí do obývačky lebo ešte umýval riad, tak sa naňho vášnivo vrhnem. Jasné, že tie jeho povinnosti by netrvali len jeden deň ale celý život. Ale aby som nebola pes, niektoré dni ho nechám veľkodušne oddýchnuť. Veď aj my ženy máme svoje dni!
Chápal si niekedy potreby svojej ženy aj z tejto strany Damian, a to som zabudla dopísať tvoje zálety.

miloš

Každý máme svoj problém, s ktorým musíme bojovať a s ktorým rastieme, alebo padáme. Ty si úspešný muž, máš úspechy v práci, lepia sa na teba ženy, ale v dosť podstatnej veci sa Ti nedarí - v vlastnej rodine. Myslím si, že Ti chýba láska. Skús ju ešte nájsť. Si už zrejme dospelý a myslím si že pre Teba nebude problém odhodiť sex s kolegyňami a presvedč svojich najbližších o svojej láske k nim. Určite sa Ti to vráti.

preco?

ja len podotknem (tak ako bolo uz pisane), tvoja manzelka to vie a vo VNUTRI ju to zoziera. Trapi sa, ale nic nepovie. Vo vnutri place, ziada o vysvetlenie kde a preco zlyhala!Mozno sa obvinuje ze to je vsetko jej chyba! Vies psychika je svina a vzdy ked nieco potlacame sa to prejavi niekde inde - ako napriklad na nasom zdravi!!! Ani si neuvedomujes ze `vnutorne` tvojou vinou zabijas matku svojich deti!!! Co ked ti raz oznami ze ma rakovinu pazeraka? a to preto lebo dusila to co ti chcela roky vykricat??? alebo maternice? lebo sa moze citit vinna ze zlyhala a dostatocne ta neuspokojila? PSYCHIKA je svonstvo a sami si ju robime- u teba ju robis ty jej!!!

sladkaaa

Ahoj Damian,
som prekvapena, co vsetko citam. Viem, cakas muza a jeho nazor. Ja by som chcela uprimne pocut - su niektori muzi verni? Ja tomu neverim. Som presvedcena o tom, ze kazdy muz zlyha minimalne raz v zivote. Ved aj zena. No nie kazda. Ale chlap ano.
Co sa tyka, nemyslim ze to je prave genialne, co robis. Ani ta v tom nepodporujem, no chapem. Chapem hormony a tu pritazlivost druheho pohlavia. Je na kazdom, ako s tym nalozi. Keby si skutocne chcel, da sa to. Ine je povedat - chcem - no nic pre to neurobim, lebo sa toho nechcem vzdat. Je tazke sa vzdavat niecoho, co nas ovlada.
Nechcela by som byt na miete tvojej manzelky. No mam strach, ze tak skoncim - ako takmer kazda manzelka.
Neda sa vam chlapom vzdy vyhoviet v sexe. Ja mam rada sex. No tiez nie vzdy sa mi chce. Byvam aj pasivna. A myslim, ze vzrusujuce na tom je, ked zrazu \\\"ozijem\\\" a som ako \\\"cunami\\\". Stale to nemoze byt ono.
Ale aj my zeny od vas chlapov nieco ocakavame. Rady by sme vam mozno \\\"dali\\\" po com bazite. No ako? Odkial? Kolko ste ochotni vy muzi pomoct zene a odlahcit ju od domacich prac? Kolko?
cim viac vezmes zene z prace, o tolko viac casu a chuti bude mat na teba.
jednoducho - nie je to lahke a je fakt, ze niekotre zeny nechcu sex.

petruska

MYSLIM SI ZE ked mas svoju zenu rad a je taka dobre manzelka a mama tak je to skoda pretoze by ste mohli mat pervfektnu rodinu a si nemysli ze ked tvoja zena o tom vie a nic ti nehovori o tych milenkach ze je vsetko ok.ona sa velmi trapi a vsetko drzi vo vnutri...premoz sasam ze ti postaci aju tvoja zena abyneboli zbytocne slzy a problemi...

mari

Skutocne si myslim, ze vy neverni musite mat vela volneho casu. Alebo nie ste dostatocne pracovne vytazeni, alebo nemate ziadne hobby. Kde vy nato beriete cas? Ten volny cas vam zavidim. Ale len ten nic viac...a lutujem vase rodiny a vasich partnerov.

zaja

mne nedakuj,ak nechces,damian.ja tvoje spravanie nemam rada.ani tvoj postoj k manzelke.mal si jej ked ste sa brali povedat,ze jej budes chronicky neverny a co by ti tak povedala?myslis,ze by bola spokojna a povedala:vezmime sa??