som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

selma

je mi sypaticke, ze co sa tu povedalo, ze sme tu na to aby sme si navzajom pomahali aspon slovom. No a ta nevera je tema celkom horuca. Suhlasim s tebou, ze ked sa ti zeny ponukaju, tak by som si na tvojom mieste nedala odtrhnut rukav ale zase som zena a viem vela pochopit aj preto, ze som toho vela zazila. Som toho nazoru, ze ked muzi nenajdu uspokojenie svojich sexualnych tuzob doma, tak sa obzeraju inde. Mna osobne - teda neviem o tom a pritom mam dobre anteny na taketo veci - moji muzi nikdy nepodvadzali ale je pravda, ze aj nemali preco. Niekedy treba chapat aj vas muzov co potrebujete po sexualnej stranke a nepozerat sa na sex z tej slusnejsej stranky. Vlastne tu sa clovek - muz ci zena vyzije v svojich tuzbach a snoch a ked sa to neda tak sa pozera po inych. O spoluziti si myslim, ze je o dovere, ked sa mozem s tym druhym porozpravat o hocicom a nie ako ty pises, ze niektore veci jednoducho nerozoberate. To je skoda, ja mam muza na vsetko a davam mu vsetko. Myslim si, ze ked najdeme v tom druhom lasku aj sex a priatelstvo tak nam je uplne jedno kto sa nam este nuka.Vela stastia

kristinaxx

STE OBYCAJNA PREHNITA SPOLOCNOST... STALE BY STE LEN SA HONCOVALI S INYMI...CO MATE Z TOHO ZE PODVETE TOHO KTO VAS MILUJE A ZASUNETE VASHO PENISA DO DAKEJ CO SA VAM PONUKNE? ´TOTO JE TA NAJPRIZEMNEJSIA VEC CO ROBITE..NEZDA SA VAM TO NECHUTNE? UBOHE? TOTO MOZE UROBIT LEN OBYCAJNE SEBECKE HOVADO KTORE MYSLI LEN NA SVOJE PRIMARNE POTREBY.... VELMI VAM ZELAM ABY VAS PAK PODVIEDLA OSOBA KT. MILUJETE.... A SNAD....ESTE DAKU POHLAVNU CHOROBU K TOMU HOVADA SPINAVE

liaaa

ahoj.je mi sympatycke ze sa nad tym zamyslas a neodcudzujem ta za to aky si.odporucam knihu od LAZAREVA-Diagnostika karmy.je tazko k dostaniu,ale odporucam ju vsetkym!!!!hlavne tym ktpori dokazu odsudzovat druhych za to aky su!!!poznate:kto je bez viny nech hodi kamenom.ludia tu si pomahame!na to je tato stranka!!!

sabína xx

vy ste asi všetci vyšinutí, kde preboha speje táto spoločnosť, každý si môže šukať s každým a nič sa nedeje, to sú názory... otrasné...

monikay

damian, milovat mozes hoci koho, ak to tvoje srdce tak citi... mam milenca,ktoreho mam velmi rada,ale ako milenec mi musi stacit,lebo i on ma urcite zavazky a myslim si ze nam to tak vyhovuje.i ked casu moc na seba nemame,ale asi je to tak lepsie. A co sa tyka viacerych zien v tvojom zivote, myslim ze je to uplne normalne, lebo ako hovorim som to aj ja zazila

damian

a ja mam vycitky uz dva roky neviem sa z toho dostat a ako to zastavit ale u mna to neni len obycajne povyrazenie tuto neveru citim ako svoju osobnu prehru snad by sa mi to nestalo keby som mala lepsieho muza milovat by sa mali len ty ludia ktory si to zasluzia ale stale neviem do ktorej kategorie sa mam zaradit...

monikay

ahoj, damian... to co citam mi je dost zname.. kedze to poznam so svojej skusenosti i ked vydata nie som,ale uz 5 rokov mam vztah a popri nom dalsie milenecke.uz nad tym nejako nepremyslam, a zijem tak aby som sa mala dobre

jolik

naimed,no teda aspoň sa máš na čo vyhovoriť.a za čo ta to chce vytrestať?keby sa k nej normálne milo a slušne choval,tak ti zaručene "dá".zachvilu sa tu s nas vykľuje,že každí občas zahne...

naimad

ja , tiez , hlavne v tedy , ked si manzelka mysli ,ze ma vytresce, tym , ze mi neda. A ja naopak , som jej za to vdacny, ana sa tymto stava hlavnym motorom k nevere.

lavra

stretla som chlapa, ktorý po mne neuveritelne "vybehol"...par krat sme sa stretli, ja som mu "nedala" a on sa zalubil:)má doma deti a zenu a teraz chyba on mne, vymenili sme si kontakty, ale uz sa asi nikdy nestretneme, začal niekedy milý damian tvoj vzťah aj takto? :))