Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

fidorka

Damian, ty naozaj nevies co chces, precitaj si svoje prispevky co si pisal od zaciatku a prides na to sam. Alebo je tu este jedna moznost, vsetko si vymyslas a zabavas sa na zenach, ktore ta kritizuju.

slivia

jediné čo si je slovo - chrapúň, to že si užívaš akože ,,život,, je len zbabelosť a pohodlnosť, tvoja žena ťa určite miluje inak by s tebou nebola, verím tomu že nie každý vydrží spolu celý život, ale skutočné lásky môžu byť tak dve tri za život,a ak sa to stane radšej sa rozvedú,lenže na to ty nemáš, to čo robíš ty je len vypatlanie mozgu, a ubližovanie ľuďom čo ťa majú radi, bohužiaľ ako sa hovorí božie mlyny .. to neplatí v reálnom živote, vymysleli si to len ľudia pre vlastnú útechu, čo na tom že v šesdesiatke umreš, ked si si ako sa hovorí užíval, pritom si za sebou zanechal kopec nešťastia a zničené životy

leila

Damian...no, necudujem sa ti..ja nepoznam ani jedneho, ktory by nepodvadzal a uz nie som ani naivna, ze taki su...tiez mam priatela a aj milenca..no, co uz, az na to, ze sa kvoli nemu trapim, bo sa asi vzdy tak trochu zalubim, ci co...rozumies tomu? :o)

agness

hihi, aj ten moj milenec bude mat 41, za pol roka.. je ako ty, tiez je so mnou len preto, ze to ma rad. ale ja jeho viac nez rada! napis mi prosim: akoby si na to zareagoval teda ty, keby ze ti poviem, ze som do teba zamilovana a neberiem to len pre sex?

milagross

Milý Damian tiež chcem reagovat na tvoje "tulavé boty" vieš myslím si že nieje všetkým dňom koniec len aby si nebol prekvapený keď jedného krásneho slnečného dňa prídeš a budeš "sám" ty to nebudeš možno hneď pociťovať deti máte veľké a deti vás nepotrebujú aj keď si myslíš že to tak neni ale nejsom ďaleko od tvojho veku a teda asi aj veku tvojej manželky viem ako to je keď prídeš do prázdneho bytu i keď som vydatá muž je stále na cestách je vodič kamionu a ver viem čo tu píšem pochopíš lebo aj medzi riadkami sa dá "čítať". Prídeš a budeš sám zahodíš aj to málo krásne čo ste s manželkou prežili a potom až pochopíš že si sám a možno cesta spat už nepovedie nebudeš sa mat kam vrátit lebo druhá strana už nebude! Zamyslel si sa niekedy nad tým že príde choroba? Určite nie si zrejme typ človeka ktorý žije prítomnosť všetko je pekné ale aj s manželkou sa dajú veci robit ktoré robíš so svojimi náhodnými známymi kočkami niečo sme tiež už prežili a nebolo toho málo ale vždy je to krásne hlavne chvíle keď sme spolu sú nám vzácne ale pijeme ich po plných dúškoch a užívame si ich spolu aj keď to neni vždy ružové! Maj sa pekne a ak máš chvílu zamysli sa nad mojimi riadkami veľa šťastia!

jaja

No ja si myslim,ze podvadza skoro kazdy muz.Damian o tom rozprava a druhy mlcia.Hlupe to zeny,ktorym pride muz domov rano a povie,ze bol celu noc s kamaratmi a oni mu uveria.Nevera je dnes uplne bezna.Co oci nevidia srdce neboli.

damian

dakujem za názor,somozrejme sa nevolám damian,mám rýdzo slovenské meno,ale toto sa mi páčilo.nemienim hľadať odb. pomoc,myslím že ju nepotrebujem.zatiaľ to všetko ako-tak klape,možno sa javím,že neviem čo vlastne chcem,ale nie je to tak.ja iba žijem.