som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

remka

neviem,ale manželka ak niečo také vie,určite si nemohla zvyknúť,ak áno,tak vo vašom manželstve to poriadne škrípe,možno aj ona si užíva a ty o tom ani nevieš..

martin302

cau damian, mas tu plno prispievatelov a plno nazorov. Hlavne nepocuvaj tu "odbornicku" doktorku-psychologicku, ktora ti nato predpisuje lieky. Farmaceuticky biznis je najvacsi na svete,ktory ovlada ludi a ona tam patri,mozno ani o tom nevie. Viem o com hovoris.Mas rad svoju manzelku, ale mas aj nutkanie citit a mat ine zenske tela a predpokladam ze na tie ine tela mas vacsiu chut ako na vlastnu manzelku. Ma to nad tebou taku moc ze to nedokazes ovladat.Tyka sa to tvojej mysle.Vies co tu tvoju mysel tak ovplyvnuje? Vies od kial pochadzaju tie nutkania? Existuje racionalne riesenie.Ak chces napis mi na martin302@post.sk a poviem ti o tom viac alebo ti dam materialy a prestudujes si ich sam. Inac studium tych materialov o mysli a aj o tvojom probleme je neuveritelne dobrodruzstvo. Martin

roro

no zlato, to poxopis ked budes mat viac rokov.myslis ze tito to s vernostov nemisleli vazne?misleli ale cas a zivot su o insom

jajka16

no to akoze nemam pravo na to aby sme si boli navzajom verní na 100 pro aj po nejakej dobe?tak naco si to potom vseci slubuju v kostole?to mohli len tak byt spolu a potom si zahybat jak kazdemu xutí...nasi su spolu dlho aneviem si predstavit ze by mamka zahla...alebo aj tatko.

damian

no zea dufam v tatrach sme neboli spolu-to bol žart...ale som rád ze si napisala ,pravda je taka nevera velmi ľahká.nič neplánuješ a zrazu je to všetko úplne S U P E R. vdaka

ciro

vidíš m13 ja mam tiez ten pocit ze by som to najradšej vratil spät to ubehlo 9 mesiacov a ja stale ked je pri mne taka stastna v intim.chvilkach ...mam tie mory pred sebov no najradsej by som sa nevidel ked ju laskam... som hrozny chlap,ale naprik vsetkemu jej to jednoducho nemozem povedat-teraz trpim len ja aj si to zasluzim.

m13

zea aj mne sa to stalo dokonca 2 krat raz to bolo z býv.spolužiakom, potom tiež len taká náhoda, vždy tam bol aj alkohol.ale keby som to mohla vrátiť späť,tak by som to vrátila. nevravím bolo to fajn,ale radšej by som bola s čistým registrom.a to som si takmer istá(no ale ked to tu citam...)ze ten moj je len moj

zea

ja som mojho muzicka tiez 1-krat podviedla ocaril ma jeden taky pekny chlap,asi ako ty damian,hoci ťa nepoznam. bolo to na skoleni v tatrach len sa nam stretli pohlady a ja som vedela ze to tak ma byt.prisla som za nim na izbu a vedela som ze ho viac krat neuvidim. tiež ma nemusel ani prehovarat..mala som zlé svedomie chvíľu doma ked som videla ako to doma muž všetko zvládol a čakal ma s večerou.nik sa to nedozvedel vie to len on ja a teraz vy.a ja to neľutujem lebo aj s odstupom časumožem konštatovať,že taký skvelý sex(to dobrodruzstvo a adrenalin,ktore damian zo zaciatku spominal)som v živote nežažila. ale už by som to neskusala