som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

damian

rasto maš pravdu,ja to viem,ale nedáva mi to najavo. klarika,že by sa tak pretvaroval?vy dcéry to asi predsa inak beriete.

klarika

damian, to si mozno len myslis..ale nemozes vediet, co si skutocne myslia..ja sa tiez spravam ako-tak normalne k fotrovej frajerke, ale v skutočnosti mi je z nich zle!!!

rasto

proste mas rad sex a tym tvojim babam tiez nieco z toho kvapne, takze motivacia je celkom zrejma.
ale manzelke si dost ublizil

damian

no klarika ten jeden asi bude ten mladší ma aj občas kryje,ale starší je "mamin"a som tomu rad ale neodsudzuje ma.

damian

miksi ja ti neviem mne je takto dobre,je viem,že to neni spravne,ale to sa jednoducho nedá.je to ako droga.mal som také obdobie ked som mal tie výčitky a vravel som si že sa zmením,ale potom prišlo to pokušenie.prečo si neužiť ked tá kráska na teba tak pozerá?nechcem povedať, že všetky moje "kamarátky" sú vyložene krásavice,ale každá je taká iná taká svojská,sú to všetko kočky na úrovni vo všetkom. neberiem nejaké za peniaze a tak,ale nie som lakomec ked viem že nejaka ma doma 2 deti pomozem .

klarika

damian, moj otec mal tiez milenku, preto sa s nim moja mama rozviedla..aj ju poznam, ale nikdy som nepovedala fotrovi, co naozaj k nemu citim, ten odpor, ako to mohol urobit?!! neviem, ako to beru tvoji synovia..ale asi budu po tebe..

klarika

damian, nerob druhým to, čo nechces aby sa robilo tebe! vsetko sa raz v zivote vrati..ja ta nesudim, ale byt tvoja zena, tak som davno rozvedena!

miksinka

ja by som ta chcela vidiet,musis vyzerat dobre,musis mat" daco do seba"
Ale keby si bol moj muz,tak by som ta....ani neviem co!
Vstup si uz konecne do svedomia:)))
a uvedom sa

damian

no tak dobre, neslubujem im žiadne výmysly ako napr.rozvediem sa žena ma nechápe,atd...mám aj "stálice"v istých mestách,niekedy je to priamo vo firme,niekedy v hotelovej izbe stáva sa aj v aute.je veľa možností.nevyhladavam ich nejak moc,vraj mám to"osobné čaro"!niekedy nejaku telef.pozvem ked som sam na dlhsie oni vedia aký som a berú ma tak.i ked musím uznať že niektoré ma ľúbia.no tak zostanme pri tom,že som závislý od sexu.ahojte všetci a dakujem vám za vaš názor a čas ktorý ste mi venovali.cmuk