ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?
som chronicky neverný
teda, damian, klobuk dole! :-) nevzdavaj sa, bojuj! PS maval si predtym vycitky svedomia? a teraz?
damian,z toho,co napisala oľa mozes vidiet,ako to taka zena preziva a preco ostava s manzelom.ak o tom vie,tak ta mozno prestava milovat-lebo ty si ju k tomu donutil a zena to spozna,ze nie je vsetko ok.tak urcite preto bola velmi rada,lebo take daco sa jej davno nestalo.tak aj mna to tesi,ze si mal dobry pocit,hoci po tolkych rokoch sa hned zmenit tomu neverim,ale kazdy na niecom pracujeme a clovek musi rast,menit sa,zlepsovat-tak toto moze byt vec,na ktorej by si mohol pracovat ty.nie je nic nad vedomie,ze ta niekto miluje tak,ze si pre neho vsetucko na svete-co v tvojom pripade asi nie si ani pre tvoje cupky ani pre zenusku.dag to popisala velmi trefne.zeny si velmi vazia zodpovednych a zasadovych muzov-ani nevies,ako stupnes v jej ociach.v mojich si uz milimetrik stupol XI XI celkom vazne.to sa ti zacnu hrnut pochvaly a povzbudenia.
damian, dobre ti to ide, snazis sa a to je pozitivne.
mna tiez moj muz povadza akoze o tom neviem ale vskutocnosti iba nechcem vediet.nepatram, nevypytujem sa...ale cítim vônu počujem esemesky.som na nom finančne zavisla tak mu to trpím,ale nie som stastna, zvykla som si takto.mame 1 dceru /8 r./a ta ma tatka velmi rada,no a ja to nejako vydržím.nie je na mna zlý,iba mu to tiež chutí mimo domu.
Blahoželám Damian,vidím,že začínaš na sebe pracovať.Potešil si ma.Držím palce,aby ti to vydržalo!Dakujem ti,že si urobil radosť svojej manželke.Zaslúži si byť s tebou šťastná.
a DAKUJEM vám všetkým za váš názor či už pozit. alebo neg.a tie vulgárne,tak tie nečítam.Prajem vám všetkým PRIJEMNY DEN.pa
no, ja sa už sai lepším,vážne- včera som bol v jednom nák. centre najesť sa a stretol som tam jednu známu. nevidel som ju snád 2 roky...má tak 25 r.stihla sa zatial vydať trocha pribrala,ale tak pekne žensky.vysvitlo, že má 7.mes dcérku.trocha sme pokecali a vraj nebola by proti"oživeniu našho vsťahu".tak som jej povedal nech si nekazí život.kúpil som nejaké kvietky a ponáhľal sa domov.žena bola rada,aj ja.ešte aj dnes mám dobrý pocit.
poznam vela muzov co robia to iste evidentne sa im to zda normalne.jeden moj priatel mi povedal ze nedokaze byt verny ale nieco na tom bude.jeden muz ak sa tak da nazvat ma sestnast rocnu dceru je rozvedeny a ma priatelku s ktorou ma dieta popri tom ma minimalne dve milenky a jedna z nich je moja priatelka nechapem ako to moze robit ona aj on ale jedno viem urcite ked niekto niekoho podvedie raz tak druhykrat, treti mu to uz nepride ze robi nieco zle pride mu to uplne normalne a stane sa to rutinou dna
Hm, zaujimave veci tu citam a zase sa presviedcam, ze ludia asi nie su stvoreni na monogamny vztah...urcite s podvadzanim nesuhlasim, aj ked sama som sa ocitla v priepasti manzelskeho trojuholnika.ale napriek tomu, byt tak tvoja zena, tak mas uz davno zbalene kufre predodvermi!!!pises ze ju mas rad,ale niekto, alebo nieco vo vasom vztahu nefunguje, preto vyhladavas inu spolocnost. asi starnes, chces si dokazat ze si este stale muz, nie ktosi kto patri do srotu. asi sa uz nikdy nezmenis, ale aj tak, predstav si, ze by si raz na takej sluzobke havaroval (mozno pri oralnom sexe s kolegynou...), a napriklad ochrnul, co myslis, kto by sa o teba postaral keby si bol kripel na vozicku??? ja ti to nezelam, bozechran, ale ver mi, bola by to tvoja zena a tvoje decka, ktorym teraz svojim spravanim ublizujes a nie tie mlade cupky, ktore maju teraz s tebou good time. a aj ked sa stale nepoucis, tak aspon si davaj pozor napr aj na AiDs, aby si raz domov nedoniesol nejaky mily suvenyr...