ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?
som chronicky neverný
Dakujem
Ahoj damian, mas pekne meno, teda neviem ci je to prave, ale pekne. Nahodou som sa dostala na tuto stranku a musim povedat, ze je tu o com citat. V ziadnom pripade ta nechcem a ani nebudem sudit, ale som zena a viem ako by som trpela, keby mi to manzel robil, ja ho velmi lubim. Raz pises ako ta to mrzi, inde zase ako ti to vyhovuje, raz hladas pomoc, potom chces len pocut od niekoho, ze je to normalne. Ak vsak chces svoj problem riesit a nevies ako,porad sa s odbornikom (psycholog, psychiater). Zelam ti vela stastia a hlvne tvojej zene, mala by si viac vazit samu seba. To moj nazor.
jasne, žena popri iních povinnostiach nemá náladu vždy,ked to chlapa príde.no nechcela by som mať až takého samca,ktorý aj rozmýšla penisom.milujem sa s manželom 2-3krát vtýždni,obom nám to tak vyhovuje.okrem toho máme aj iné spol. záujmi-záhrada, turistika,bicykel,a chodím s ním aj na futbal..manželstvo je aj o tom.
poul,tak to neviem,preco si si ju bral,ked bola pre teba taka bezcenna ako obycajna parka! to si si rovno mal vziat cabajku!a co tak rovno taku,ktora bude tvojou drogou na cely zivot a uprednostnis ju vzdy a pred vsetkym inym?vies,lebo droga je droga,ta je vzdy na prvom mieste a nic ine neexistuje.
po druhej stranke je pravda,aj mne manzel povedal,ze su muzi aj ked miluju svoju zenu musia vyskusat aj nieco nove!Hovori sa predsa:Nechuti stale to iste mäso!Alebo tak nejak,uz som to zabudla,mozete ma opravit.dufam,ze ja nebudem taka obet,ako jeho manzelka.Je mi jej luto a viem ake to je,lebo mne sa to uz strasne davno stalo.A to bol vtedy dovod na rozvod!
Prečítala som to celé a mám všelijaké pocity.Ale chýba mi tu (iba raz som to niekde zahliadla)jedna vec. Ak muž podvádza ženu, tak preto lebo mu nedá čo má rád. Ak žena nemá záujem o sex, tak je chladná, frigidná a neviem aká. Damian, čo keby si sa naučil tvoju ženu rozpáliť. Uvedomuješ si, že chyba môže byť aj v tebe. Ja mám tiež chvíle, keď nemám na sex ani pomyslenie a vyslovene ma manželove dotyky obťažujú, ale keď má trpezlivosť a zoberie to zo správneho konca vždy zažijeme sex, s ktorým sme spokojní obidvaja. Kdesi som čítala, že ak sa chce dvojica večer milovať, musí na to myslieť už od rána, t.j. milé slová, pohladenie, romantické sms, večer pohárik šampusu a úspech je zaručený. Správaj sa ako playboy aj k svojej žene nie len k tým tvojím pipkám. A na margo tých tvojich "kamarátok", asi nebudú celkom v poriadku, ak žena s malým dieťaťom navrhne mužovi, že by mohli oživiť vzťah. Bez ohľadu na to akú máš charizmu, určite budú tak trochu štetky.