DAMIAN
mozno uz ani na tie stranky nechodis,ale napisem aj ja...
poznala som osobne cloveka,ktory bol dedo ex...o nom som pocula,ze to bol poriadny k....s/aj nieco som videla atd./
ze sa nehanbil ani pred vlastnou dcerou urobit si potrebu s inou...atd.po svete mu behalo plno deti,na ktore meplatil,a mal stastie,lebo keby mal platit tak by ho to asi zrujnovalo...
inak manzelku-babku mal dobru,tiez od neho neodisla,bola s nim a ked odisla,tak prisiel si pre nu a pri zmierovani,stale otehotnela.../sama mi to rozpravala/
stalo sa aj to,ze raz prisla mlada zena vo veku jeho mladsej dcery a hladala ho,ze vraj hlada svojho otca...:0)))).....
no,ale najhorsie na tom je,ze potom ochorel mal cukrovku,ostal na voziku,lebo mu odrezali obidve nohy,tak babka sa o neho starala,ale ani vtedy ho to nepreslo...chodil na liecenie a tam si tiez uzival...MNE OSOBNE UKAZOVAL LISTY ATD.ako mu pisali z liecenia zeny/NEVIEM, CO NA NOM VIDELI.../
a stala sa mi s nim tiez neprijemna vec,ktoru som nikomu nepovedala,len ex ked sme sa rozvadzali.../ten clovek sa mi zhnusil,a nemohla som ho potom ani vidiet/
ked som sa rozvadzala s ex,vsetci tvrdili,ze je ako jeho dedo...ale ci kraca v jeho slapajach tak to neviem,lebo ja s nim uz nie som...
takze DAMIAN nie si sam s takymi vecami...
bohuzial,ten clovek uz nezije,ale bol poriadne cislo...